2777
2789
عنوان

چیکار کنمممم

98 بازدید | 19 پست

بچها همسایمون خیلی زنع خرابیه ی گوشی مخفی داشت ک شوهرش خبر نداشته بعد دیشب شوهرش این گوشیو دیده پرسیده گوشی کیه اون اشغال گفته گوشی منه کلی هم پیام ب پسرا دیگه داده الان شوهرش میخاد بیاد ازم بپرسه گوشی مال منه یا ن اگه بابام بفهمه میکشه منو خدا لعنتش کنه چی بگم ب شوهرش 😭

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راستشو بگو حقه شوهرشه ک زنشو بشناسه

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

اصلا گردن نگیر که بد دردسر میشه برات

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

خاهر ببین حفظ عابرو مومن از طواف کعبه واجبتره حالا تو مجردی کسی گیر ان چنانی نمیده بهت میشه یه جوری بین خودتو اون کثافت و شوهرش حلش کنی بگو نادان بودم.... نمیدونم خدا شایدم ازمن نارحت شی ولی باز خودت میدونی 

از الان با بابات هماهنگ کن بعد به شوهرش بگو ماله منه یا اینکه اگر احتمالش هست باز گندش در بیاد کار ...

وا چرا باید بگه مال منه که زنه به کثافط کاریش ادامه بده؟