2777
2789
خب این یعنی قبلا یک نفر رو دوست داشته  بعد ازدواج گیر نمی کنه تو خاطرات؟ یا دختره دوباره پیدا ...

اون ماله دوران مجردی بود ببخشید رک میگم

حتی اگه رابطه جنسی داشتن برام مهم نی مهم اینع ک بهم بگه

اگه بگه و بعد ازدواج دختره اومد حتی مدرک داشت از شوهرم ک باهاش بود یا با عرض معذرت حتی ازش حامله بود 

من بازهم پشته شوهرمم چون مهم از اونموقعس ک با من بود

دیگرتنها،گریه حالم رامیداند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و اینکه من دوست ندارم خودتون فکرش رو بکنید شوهرتون قبل از اینکه با شما ازدواج کنه با دوست دخترش چرخیده کیف اش رو کرده بعد اومده شما رو گرفته نه اصلا نمی تونم تحمل کنم😒

از کجا معلوم بعد ازدواج هم بره دوست دختر بگیره خب کسی که به احکام خدا بی اعتنا باشه خب گناه کردن براش راحته دیگه راحت بعد ازدواج می تونه بره با یکی دیگه دوستی کنه یه مشکل تو زندگی پیش بیاد می ذاره میره البته من اینطوری فکر می کنم و هیچ کسی نمی تونه فکرم رو تغییر بده 

قصد توهین به هیچ فردی هم نداره فقط طرز من اینطوری و نمی تونم تغییرش بدم پس بهتره با همچین فردی ازدواج نکنم 💓💓💓

آقاجان 😭🖤#رهبر_شهیدم مثلا می اومدی بهم میگفتی چرا گریه میکنی؟🙃💔

اگه دوس دختر نداشت یعنی ی مشکلی داشته، میدونم خیلی داشته ولی برام مهم نیست چون الان عاشقونه زندگی می ...

به نظرتون کسی که تا قبل ازدواج دوست دختر نداشته چه مشکلی می تونه داشته باشه؟

حالا نمی دونم این مدل پسر که اصلا دوست دختر نداشته وجود داره یا نه  ولی این بی تجربگی نسبت به ...

ببین هیچ فردی در دوستی خود واقعی اش رو نشون نمی ده خیلی از افراد رو دیدم اصلا دوستی نداشتن تو زندگی خوشبخت شدن اما خیلی ها رو دیدم مثلا 7 سال دوستی کرده بعد چند ماه زندگی طلاق گرفته پس شناخت اینطوری نیست چون اگه خدا میدید واقعا این باعث شناخت و خوشبختی میشد خب حلال اش می کرد خدا که بد بنده هاش رو نمی خواد می خواد گلم؟؟ 💓

بله خیلی از پسرا وجود دارن که دوست دختر نداشتن خیلی ها 😁😁😁💜

همسرم دخترعموشو رو میخاست و نشد ازدواج کنن،واسم مهم‌ نبود تااینکه دوسال پیش رفتیم خونشون و تا اینکه ...

بله ممکنه مرد تو خاطرات گیر کنه 

یا دختره دوباره سرو کلش پیدا بشه 

خیلیا اینو میگن

بله ممکنه مرد تو خاطرات گیر کنه  یا دختره دوباره سرو کلش پیدا بشه  خیلیا اینو میگن

بالاخره نمی تونه خاطرات اش رو کاملا کاملا فراموش کنه مثلا دعواتون میشه یهو ناخودآگاه یاد قدیم اش می افته که با دوست دخترش خوشی می کرده خب این باعث زود از هم پاشیدن خونواده میشه 

اره،برادرام اصصلا اهل اینچیزا نبودن.خیلی سربه زیر و مذهبی 

آره برادر منم نداره و نخواهد داشت انشالله ولی متاسفانه اینجا نه هاااا یه تاپیک دیگه دیدم راحت به افرادی که دوست پسر یا دختر ندارن توهین کردن ما که دوست دختر یا پسر نداریم به اونهایی که دارن اصلا به اعتقاد و عقیده شون توهین نکردیم حالا اونا اومدن به ما توهین می کنن واسه من اصلا مهم نیست 

بله ممکنه مرد تو خاطرات گیر کنه  یا دختره دوباره سرو کلش پیدا بشه  خیلیا اینو میگن

خداروشکر دخترعموش اونطور نیست که اینو بکشه طرف خودش.بنده خدا تازه طلاق گرفته،چنبارم مادرشوهر و خواهرشوهرم برای تهدید من میگن اونو برای همسرم میگیرن خب همسر منم با شوخی شوخی جدی میگیره و خواه ناخواه بهش فکر میکنه

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

آره برادر منم نداره و نخواهد داشت انشالله ولی متاسفانه اینجا نه هاااا یه تاپیک دیگه دیدم راحت به افر ...

چرا توهین می کنن؟

نه داشتنش افتخاره نه نداشتنش 

ی انتخاب شخصیه 

توهین به چی می کنن اصلا؟

بالاخره نمی تونه خاطرات اش رو کاملا کاملا فراموش کنه مثلا دعواتون میشه یهو ناخودآگاه یاد قدیم اش می ...

نه اصلا باهم دوستی و صحبت اینا نداشتن،فقط خواستگاری رفتن که جواب منفی دادن و دیگه پیگیر نشدن

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

چرا توهین می کنن؟ نه داشتنش افتخاره نه نداشتنش  ی انتخاب شخصیه  توهین به چی می کنن اصلا ...

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

من‌ اصلا به اعتقادات و دوست پسر داشتن اونا توهین نمی کنم اما اونا توهین می کنن 

می گفتن دختر هایی که دوست پسر ندارن خپل اند و پسرهایی که دوست دختر ندارن بیمار روحی یه همچین چیزی 😐😐😐😐

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 من‌ اصلا به اعتقادات و دوست پسر داشتن اونا توهین نمی کنم اما اونا توهین می کنن ...

بهشون بگو خپل و احمق و بیمار روحی کسیه که به انتخاب شخصیه دیگران توهین می کنه و تو چیزی که بهش ربطی نداره دخالت می کنه توضیح نده براشون دلیل مجرد بودنتو

البته بعضیاشون گاهی اونقدر احمقانه حرف می زنن که بهترین راه سکوته تمام.