2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 29 پست
خوب لابد احتیاجاتو نمیگی که بخره برات  مردا علم غیب ندارن که شما چی نیاز داری

شاید نمیدونم ولی انتظار داشتم بگه مثلا چی میخوای چی لازم داری برات بخرم یا خوشت میاد میخواستم خودش بگه 

یه ساله عقدیم هنوز خونه خودمون نرفتیم  اولین بار بود رفتیم سفر  تقریبا از اول حس میکردم ...

احساس میکنم خودتم کم توقعی گاهی کم توقع بودن بده باعث میشه طرف مقابلت فکر کنه از این موضوع رضایت داری ب خودش گفتی?

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید نمیدونم ولی انتظار داشتم بگه مثلا چی میخوای چی لازم داری برات بخرم یا خوشت میاد میخواستم خودش ب ...

نمیدونم محک بزنش چندبار 

اگه خسیس بود بهم بزن چون نمیشه با آدم خسیس ساخت آدم ی عمر تو عذابه

شاید حواسش نی در کل بت پول میده؟ شام بیرون میرین؟

خیلی کم بهم پول میده چند ماه یه بار یه ۵۰ تومن 

دیگه به خاطر کرونا نمیریم بیرون واسه شام اینا ولی اعتراض کردم الان دیگه کافی شاپ اینا میریم فقط 

ازشون بخواييد. با لحن و بيان خوش. بدون كنايه. بدون لجبازي

اگر هم نخريدن شما ناراحت نشيد. جا نزنيد. سعي كنيد با جملاتي جذاب ايشون رو به اين كار ترغيب كنيد.

افرادي كه واقعا خسيس هستند، هر خريدي رو معمولا غير ضروري ميدونن. پس بهتره هر چيزي كه شما هم ميخواييد در كمال آرامش طوري صحبت كنيد كه واقعا نياز به خريد اون وسيله داريد.

زندگي با همسر خسيس سختياي خاص خودشو داره. اما دليل نميشه كه بذاريد به حساب دوست نداشتن شما

هر با ر هم براتون چيزي ميخرن سعي كنيد با ذوق و اشتياق فراوان ازشون تشكر كنيد تا ايشون رو بطور غير مستقيم تشويق به خريد كنيد

سعي كنيد حتما واسه خودتون مبلغي رو هم حتي به قدر ناچيز پس انداز كنيد.

احساس میکنم خودتم کم توقعی گاهی کم توقع بودن بده باعث میشه طرف مقابلت فکر کنه از این موضوع رضایت دار ...

واقعیت اینه که سختشونه کلا دختر خونه باباشه واسش خرج کنن 

یه همچین جورین منم زیاد چیزی نمیگم واسم حرف درنیارن

ولی میترسم رفتم خونه ام بازم اینطوری باشه

داشتیم برمیگشتیم سوار مترو بشیم به من میگه هر چی میخوایی بخرم خوردنی هم میخوایی بخرم منم دیگه گفتم م ...

اشتباه کردی همونجا باید میگفتی فلان چیز میخوام

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن
واقعیت اینه که سختشونه کلا دختر خونه باباشه واسش خرج کنن  یه همچین جورین منم زیاد چیزی نمیگم و ...

نه ببین رفتنی بیرون سعی کن مثلا بگی عه اینو دوس دارم میشه بخریمش، چیز گرون هم نباشه از ارزون شروع کن عادتش بده به خرید....

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

بچه ها خواهش میکنم برا تاپیک اخرم گزارش بزنین یه دنیا ممنون، لایک کنین صلوات بفرستم واستون

شاید خسیس نیست فقط باید بهش بگی. خیلی از آقایون اینجورین‌‌.. دفعه بعد برو تو مغازه و یه چیزی رو انتخاب کن و بگو میخوایش ببین واکنشش چیه.. شاید منتظر بوده بگی من گشنمه تشنمه یا فلان چیزو میخوام بخرم..

شاید خسیس نیست فقط باید بهش بگی. خیلی از آقایون اینجورین‌‌.. دفعه بعد برو تو مغازه و یه چیزی رو انتخ ...

نه از این اخلاقا نداره که بخواد منتظر باشه من چیزی بخوام میترسم بگم بگه نه ضایع بشم 

ممنونم نیلوفر جون بابات گزارش زدنت لطف کردی گلم صلوات فرستادن واست

نه از این اخلاقا نداره که بخواد منتظر باشه من چیزی بخوام میترسم بگم بگه نه ضایع بشم 

ببین الان چون نامزدین اینجوری هستی، ضایع شدن رو بذار کنار همسرته دیگه، اونم میخره مطمئن باش مگر اینکه واقعا خسیس باشه شدیدا.... اون برای تو داره کار میکنه زحمت میکشه دیگه برا زن و زندگیش