2777
2789
اره رفت پيش همين دكتره يه سري دارو براش نوشت يه مدت خورد خوب شد بنظرم ارزش داره پاشو بيا درمان كن ...

ببخشید میشه درخواست دوستی منو قبول کنید با هم در ارتباط باشیم واقعااااااااا ممون میشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی میری حموم از اون تو گوشیا ک قد نخودن بذار تو گوشت بابای منم همینطور بود هزار بار رفت دکتر آخرش اینو امتحان کرد راحت شد...آب نباید بره تو گوش..هیچ چیزی هم هول نده توش...انگشت و گوش پاک کن

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
حاضرم همه کار کنم.کجا بیام؟ پیش کدوم دکتر؟

ببين بايد بري دكتر مغز و اعصاب 

دكتر منشوري 

تهران بيمارستان رسالت ( يا همون رويال تهران )

مامانمم گوشش صدا ميداد رفت پيشش خوب شد

شماره بيمارستانو از نت پيدا كن زنگ بزن وقت بگير

اگه تهران كسيو داري پاشو بيا حضوري برو ك همون روز بتوني ويزيت شي

ميدونم ك روزاي دوشنبه و چهارشنبه هست

تورو خداااااااا لايك نكنين

عزیزم کاملا درکت میکنم.چون یکماه درگیر این مشکلم، آدمو عصبی و کم خواب میکنه.

با این راهکاره ها قابل کنترله.شدت وزوز گوش من از ده به سه رسیده حالا هر روش جدیدی رومن جواب داد باشماهم درمیون میزارم.

من انگار یکی دستشو گذاشته رو زنگ ورنمیداره مدام وز وزمیکنه😔

۱( استرس و افکارمنفی رو ازخودت دورکن خوب میشی مطمئن باش تو گوگل فقط چرت و پرت نوشته ک بدتر عصبیت میکنه)

۲( سعی کن تو اتاقی بخوابی ک پنجره داره از بیرون صدا بیاد، از این ساعتا بزار تو اتاقت ک ثانیه شمارت خیلی تیک تیک میکنه ک حواست از صدای گوشت پرت بشه.تو سکوت مطلق نخواب.

۳( صدای گوش از سردی مغز میاد.

شبا با کلاه بخواب/ قبل خواب حوله رو روی گاز یا بخاری گرم کن بزار رو گوشات

۴( سیب و موز هر روز بخور/ حتما با نهارو شامت یه حبه سیر خام بخور.من دوست ندارم ولی چون تاثیر نداره میخورم)

۵( قرص یونی زینک و ویتامین دی روزی یه دونه.دو مکمل اساسی برای گوش میانی هستن.

۶( نمک و شیرینی جات وزوزو بیشتر میکنن.محدودشون کن و قبل خواب کمتر بخور...

۷( دمنوشای گرم مثل بادرنجون، اویشن، دود اسپند برای گرمی مغز عالی ان) سعی کن هر شب اسپند دود بدی و سردیجات کمتر بخوری..

مطمئن باش با این راهکارها طی چند روز شدت صدا کمتر میشه...

عزیزم سلام چیشد وزوزتون خوب شد؟!

عزیزم کاملا درکت میکنم.چون یکماه درگیر این مشکلم، آدمو عصبی و کم خواب میکنه.
با این راهکاره ها قابل کنترله.شدت وزوز گوش من از ده به سه رسیده حالا هر روش جدیدی رومن جواب داد باشماهم درمیون میزارم.

من انگار یکی دستشو گذاشته رو زنگ ورنمیداره مدام وز وزمیکنه😔
۱( استرس و افکارمنفی رو ازخودت دورکن خوب میشی مطمئن باش تو گوگل فقط چرت و پرت نوشته ک بدتر عصبیت میکنه)

۲( سعی کن تو اتاقی بخوابی ک پنجره داره از بیرون صدا بیاد، از این ساعتا بزار تو اتاقت ک ثانیه شمارت خیلی تیک تیک میکنه ک حواست از صدای گوشت پرت بشه.تو سکوت مطلق نخواب.

۳( صدای گوش از سردی مغز میاد.
شبا با کلاه بخواب/ قبل خواب حوله رو روی گاز یا بخاری گرم کن بزار رو گوشات

۴( سیب و موز هر روز بخور/ حتما با نهارو شامت یه حبه سیر خام بخور.من دوست ندارم ولی چون تاثیر نداره میخورم)

۵( قرص یونی زینک و ویتامین دی روزی یه دونه.دو مکمل اساسی برای گوش میانی هستن.

۶( نمک و شیرینی جات وزوزو بیشتر میکنن.محدودشون کن و قبل خواب کمتر بخور...

۷( دمنوشای گرم مثل بادرنجون، اویشن، دود اسپند برای گرمی مغز عالی ان) سعی کن هر شب اسپند دود بدی و سردیجات کمتر بخوری..

مطمئن باش با این راهکارها طی چند روز شدت صدا کمتر میشه...