2777
2789
عنوان

کسایی که زبان کره ای بلدن بیاید!!!!😶

| مشاهده متن کامل بحث + 5664 بازدید | 203 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش عزیزم⁦♥️⁩💛

سلام عزیزم خوبی میگم که تو که الفبا را یاد گرفتی مکالمه هم یاد گرفتی یا نه و اینکه من  الفبای کره رو یاد گرفتم چون با الفبا دارم یاد میگیرم مکالمات تو ذهنم نمی شینه ولی چینی رو که  با الفبای انگلیسی یاد میگیرم خیلی سریع یاد می گیرم و. یادم می مونه. تو هم  همینطوری یا راهکار  داری؟؟😕

من خودم از ۱۱ سالگی شروع کردم .الان۱۳ سالمه الان دارم سطح پیشرفته کره ای رو تموم میکنم . نه سطح مبتدی سخت نیس اما بعد از متوسط گرامرا پیچیده میشن . برعکس تصور بقیه راحت ترین قسمت زبان کره ای الفباشه و بعد از الفبا تازه دردسراش شروع میشه.

اینم بگم برای کسایی که میخوان خودخوان بخونن. خودخوان واقعا هیچ بازده ای خوب نداره شاید بتونین در حد همین الفبا رو یاد بگیرید . کلاس های انلاینم خوبن اما با توجه ب تجربه ای که تو این دوسال داشتم و بعد از کلی ازاین کلاس به اون کلاس رفتن فهمیدم ک هیچی مثل حضوری نمیشه . حداقلش باید مبتدیشو حصوری بری که بیوفتی رو روال بتونی انلاین بخونی

سلام ب همگی

مدرس زبان کره ای هستم با ۲ سال سابقه تدریس

علاقه مندان به این زبان اگه دوست دارید که این زبان شیرین رو خیلی راحت یاد بگیرید و مهم تر از همه اصولی من اینجا هستم که کمکت کنم 🥰

تازه دوره الفبا رو هم رایگان در اختیارت قرار میدم با توضیحات کامل 😉

برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام پیام بدید

AYAY1384@

2790
2778
2791
2779
2792