سلام کیا تو گذشته حموم عمومی رفتن؟الان که دیگه نیست و فکر نکنم باشه ولی قبلنا تو بعضی جاها بود که جماعت بقچه پیچ عرقی میرفتن داخل داف میشدن میومدن بیرون پیرزن های خاله زنک نگاه میکردن میگفتن بچه ها ببینید دختر مش y چه پوستی انداختی واسه خودش واسه نوه م نشونش کنم،نه بابا چند روز پیش نامزد مش x شده خخخ ولی خیلی رو میخواست بری اونجا مگه نه؟بعضی مواقع هم دعوا میشد طرف گیس فلانیو میگرفت کلی کف میریخت روش و...خانمهای مذهبی هم که هرکی میومد همه سکوت و...اینا تو بچگی خیلی قدیم بود
Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اینطوری فامیلی باشه خیلی خوش میگذره همه هم بچه جوونیم ده بیست نفر ولی اون مدل قدیمیا که هقت پشت غری ...
درسته اهالی ولایت با فامیل کمی فرق داره
Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant