2777
2789
عنوان

وقیح ک بود و..

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بهش مشکوکم میخواد ببینه بچه ها هنوز اونو یادشونه یا نه😂😂😂

خدم نمیدونسم کیه..

فقط یک چیزایی ازش شنیده بودم که دربارش تاپیک زدم

ذره_ای_شعور!#   

...𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓽𝓸𝓸 𝓼𝓱𝓪𝓵𝓵 𝓹𝓪𝓼𝓼                                                                                          🥺🤍                                                        تیکر تفلدمه🙂🌱                                                           
نه بابا همین جا میذاشت فقط فکر کنم

نه بچه ها تو سایتای دیگه هم دیده بودن

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید
استارتر  اخطار  لغو کاربری    

کاربری_جدید#  

...𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓽𝓸𝓸 𝓼𝓱𝓪𝓵𝓵 𝓹𝓪𝓼𝓼                                                                                          🥺🤍                                                        تیکر تفلدمه🙂🌱                                                           
نه عزیزم تو سایتای دیگه هم بود به خاطر اون عکس ها دیگه مستقیم دانلود نمیشه قبلا اصلا احتیاجی به اپلو ...

من قبلا هم تو سایت بودم میدونم

این کاربر وقیح به احتمال ۹۰ درصد مازوخیسم داره 

یعنی لذت میبره از تحقیر شدت و بد و بیراه شنیدن

الانم باز به یه روش دیگه داره این خلا روحیشو جبران میکنه

آره بهش مشکوکم میخواد ببینه بچه ها هنوز اونو یادشونه یا نه😂😂😂

وقیح هروقت که میاد با اسم خودش میاد :)

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید
مثلا کاربر قدیمی ای؟😮😮 من کی بیدم؟خودت کی بیدی؟🤔🤔

بل کاربر قدیمی بودم و این کاربری دومم هس

من میدونم کیه تازگیا یکی هم مشکوک به وقیحه

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤