2777
2789
عنوان

شما چنین آدمی رو مسخره میکنین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 79 پست
خیلی هم عالیه ...  چرا مسخره؟  مخصوصا قسمت دمنوش و گیاهان دارویی! خیلی خوبه.

همینجا یکی کامنت گذاشته دیگه

کد بانو :)

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه داداش کی مسخره میکنه . من خودم اینجوری ام و خورش قیمه و مرغ و ته چین و اینا رو بلدم بپزم به کسی که رفتم خواستگاریش هم گفتم گفت چقدر خوب من از خدامه شوهرم اینجوری باشه. اما خب آخرش که چی گذاشت رفت

مسخره که نه ولی خوشم نمیاد

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
نه داداش کی مسخره میکنه . من خودم اینجوری ام و خورش قیمه و مرغ و ته چین و اینا رو بلدم بپزم به کسی ک ...

داداش ولشون کن دخترا همشون بی وفان(تیپیکال کاربرای نی نی سایت در مورد مردا  )

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
نه داداش کی مسخره میکنه . من خودم اینجوری ام و خورش قیمه و مرغ و ته چین و اینا رو بلدم بپزم به کسی ک ...

احتمالا زیاد قیمه و مرغ و ته چین دوست نداشت

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

مثل بابای منه😀😀😀 خیلی خوبه 😂🤣🤣 مامانم از دستش روانیه😑😑

چراااا؟

احتمالا زیاد قیمه و مرغ و ته چین دوست نداشت

من ته چین درست میکردم ولی اون پیتزا دوست داشت...

هعی#