نوید_امیدی مدیر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 2839 عنوان شما چنین آدمی رو مسخره میکنین؟! | مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 79 پست پسری که تنها زندگی کرده و آشپزیش خیلی خوبهاز همه کارای خونه سر درمیارهاز دم نوش و دارو های گیاهی و خیلی چیزا که مامانا بلدنمسخرست به نظرتون؟ آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی 1399/11/04 | 21:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هورتانسیا عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 13901 اگه بحث مسخره کردنه من هیچکس رو مسخره نمیکنم اونیم ک مسخره میکنه آخرش سرش میاد
نوید_امیدی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 2839 خیلی هم عالیه ... چرا مسخره؟ مخصوصا قسمت دمنوش و گیاهان دارویی! خیلی خوبه. همینجا یکی کامنت گذاشته دیگهکد بانو :) آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
__abbas عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 1477 نه داداش کی مسخره میکنه . من خودم اینجوری ام و خورش قیمه و مرغ و ته چین و اینا رو بلدم بپزم به کسی که رفتم خواستگاریش هم گفتم گفت چقدر خوب من از خدامه شوهرم اینجوری باشه. اما خب آخرش که چی گذاشت رفت
۸۰shirin8080 عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 9281 مسخره که نه ولی خوشم نمیاد به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝 ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26907 نه والا .کاش همه مردا بلد بودن از این کارا . فکر نمیکردن اینا فقط وظیفه ی خانماست . یه هنره .چه عیبی داره وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
kiyannaa عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 44443 خیر اتفاقا عالیه این نشون میده دوس داشته تو هر موضوعی سررشته داشته باشه و این نکته جذابیه این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد
نوید_امیدی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 2839 نه داداش کی مسخره میکنه . من خودم اینجوری ام و خورش قیمه و مرغ و ته چین و اینا رو بلدم بپزم به کسی ک ... داداش ولشون کن دخترا همشون بی وفان(تیپیکال کاربرای نی نی سایت در مورد مردا ) آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
فرهمندفرناز عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12880 نه داداش کی مسخره میکنه . من خودم اینجوری ام و خورش قیمه و مرغ و ته چین و اینا رو بلدم بپزم به کسی ک ... احتمالا زیاد قیمه و مرغ و ته چین دوست نداشت .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
lili90m عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 40683 مثل بابای منه😀😀😀خیلی خوبه 😂🤣🤣مامانم از دستش روانیه😑😑 اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
نوید_امیدی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 2839 مثل بابای منه😀😀😀 خیلی خوبه 😂🤣🤣 مامانم از دستش روانیه😑😑 چراااا؟ آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
aطیبهt عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 186 احتمالا زیاد قیمه و مرغ و ته چین دوست نداشت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ببخشید ولی باحال بود
فرهمندفرناز عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12880 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ببخشید ولی باحال بود 😀 .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
نوید_امیدی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 2839 احتمالا زیاد قیمه و مرغ و ته چین دوست نداشت من ته چین درست میکردم ولی اون پیتزا دوست داشت...هعی# آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی