پس بدون دخول باشه بهتره هفته ای یه بار تا دوبار معقولشه
آره بدون دخول تاکید میکنم عقد برای شناخت بیشتره
زندگی اتفاقی نیست 😊بلکه پاسخی در برابر بخشش هاو داده های شماست😍🥰زندگی صدا و آهنگ خودتان است🥰هر بعد از زندگیتان بازتاب نیت و افکار شماست 😍🤔شما خالق زندگیتان هستید!😇😇😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان سختتون نیست که ی رابطه رو تجربه کردید و تنهایید؟ خب بالاخره هم آغوشی داشتید و رابطه. درسته کامل نبوده اما خب بوده. احساس نیاز نمی کنید به هم آغوشی؟
الان سختتون نیست که ی رابطه رو تجربه کردید و تنهایید؟ خب بالاخره هم آغوشی داشتید و رابطه. درسته کامل ...
داشتن هم آغوش و رابطه به هرقیمتی؟من خیلیی خوشحالم که جدا شدم اونم یه احساس طبیعه که آدم تو مجرردیم احساس میکنه
زندگی اتفاقی نیست 😊بلکه پاسخی در برابر بخشش هاو داده های شماست😍🥰زندگی صدا و آهنگ خودتان است🥰هر بعد از زندگیتان بازتاب نیت و افکار شماست 😍🤔شما خالق زندگیتان هستید!😇😇😇