mami_iliya مدیر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 4215 عنوان کیا شمالن | مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 54 پست جاده چلوس یخ بندونه ؟ تیکر تولد گل پسرمه 😍😍 1399/11/04 | 18:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
كيجا عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 4049 حالا ما شماليا بيچاره ها هي ميگيم سرده هي ميگيم كرونا ولي كي گوووش ميده همه راه افتادن اومدن جريمه هم حاليشون نيست تازه خيلي ها با افتخار ميگم ما بوديم ما ميريماين همه مدت اومدين حالا يه بار درك كنين ما ساكنين و بومي ها رو نياين چي ميشه!؟
عشقم_حم___ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 1109 منم خیلی خسته شدم دلم می خواد برم☹ تو کرونا میزارن کسی بره؟ من که رفتم مجتمع کوثر بابلسر اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
mami_iliya مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 4215 شمال نیستم ولی خدا کنهحداقل دانشگاه اونجا قبول شم😐 منم یکی از ارزوهام بود.... تیکر تولد گل پسرمه 😍😍
mami_iliya مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 4215 تو کرونا میزارن کسی بره؟ من که رفتم مجتمع کوثر بابلسر ویلا داریم فوقش سند می بریم 😃 تیکر تولد گل پسرمه 😍😍
تاراتون عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1164 آره کل مازندران یخبندانه گوسفند ها میدانند که چوپان دوستشان دارداما نمی دانند که چوپان دوست صمیمی قصاب است...💫 . ازیک گونی تهی انتظار صاف ایستادن
كيجا عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 4049 ویلا داریم فوقش سند می بریم 😃 اسي الان تاپيك زدي خونه ات ٨٠متري ارزوي خونه بزرگ داري ماشاللع اينجا هم ويلا داري؟؟؟
mami_iliya مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 4215 آره کل مازندران یخبندانه یاد اون اهنگه افتادم 🙂بوووو سرده کاپشنم کووو 😋 تیکر تولد گل پسرمه 😍😍
mami_iliya مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 4215 اسي الان تاپيك زدي خونه ات ٨٠متري ارزوي خونه بزرگ داري ماشاللع اينجا هم ويلا داري؟؟؟ ویلا واسه پدرشوهرمه 😋 تیکر تولد گل پسرمه 😍😍
دریل،دیکسون عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1712 حالا ما شماليا بيچاره ها هي ميگيم سرده هي ميگيم كرونا ولي كي گوووش ميده همه راه افتادن اومدن جريمه ه ... هی خواهر جنوبو ببینی چی میگی پر مسافر ماسکم نمیزنن ما چگناهی کردبم ❤Drill dixon my
عشقم_حم___ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 1109 ویلا داریم فوقش سند می بریم 😃 پز میدید؟ اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
كيجا عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 4049 هی خواهر جنوبو ببینی چی میگی پر مسافر ماسکم نمیزنن ما چگناهی کردبم هيچي عزيزمما خودمون به خودمون رحم نميكنيم
تاراتون عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1164 یاد اون اهنگه افتادم 🙂 بوووو سرده کاپشنم کووو 😋 مخصوصا الانه😁 واقعا سرده اینجا گوسفند ها میدانند که چوپان دوستشان دارداما نمی دانند که چوپان دوست صمیمی قصاب است...💫 . ازیک گونی تهی انتظار صاف ایستادن
mami_iliya مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 4215 پز میدید؟ نه ،اخه میگی نمی زارن بریم ،میگم سند می بریم فرمانداری نامه میدن .واسه پدر شوهرمه ۲ دنگش ک ب ما می رسه نه 😃😃 تیکر تولد گل پسرمه 😍😍
mami_iliya مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 4215 مخصوصا الانه😁 واقعا سرده اینجا یخ کردم😬 تیکر تولد گل پسرمه 😍😍
عشقم_حم___ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 1109 نه ،اخه میگی نمی زارن بریم ،میگم سند می بریم فرمانداری نامه میدن .واسه پدر شوهرمه ۲ دنگش ک ب ما می ر ... هنوز زندس فک کنم هاااا شما تقسیمش کردید اموالشو.امون از دست هرچی عروس خونوادست اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...