2777
2789
من 6 ساله مریضم این شربتا انقدر برام نفخ ایجاد میکرد خیلی زیاد اذیتم میکرد رژیم غذاییم هم خیلی مرا ...

عزیزم😔😔😔

رفتین متخصص؟؟

ببینید ب چی حساس هستین شاید ب ی غذای خاصی حساس باشین

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم فوق تخصص گوارش رفتم ولی گفت کاری ازمون برنمیاد درمان نداره

فقط باید رعایت کنی

ان شاالله خوب شی

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

سلام عزیزم منم این مشکل رو داشتم رفتم پیش دکتر منوچهری که بهترین دکتر دراین مورد هست مطبش توو خیابان ملاصدراست. اگرم نمیتونی بری پیشش توو سایت آپارات اسم دکتر شهرام منوچهری  را جستجو کن یکسری ویدئو  میاد  ویدئوی مربوط به شقاق و همینطور ویدئو ی درمانهای خانگی هموروئید  را ببین و توصیه هاش رو انجام بده انشاءالله  که خوب میشی