2777
2789
عنوان

میگم که

325 بازدید | 28 پست

میگم که من دختر عموم حاملس یعنی نزدیک زایمانشه ولی اصلا سینه هاش نوک نداره یعنی اصن نداره صافه☹😐به دکترش هم گفته ولی دکترش گفته عادیه با اینکه من شنیده بودم نزدیک زایمان اصلا نوک سینه شیر میده،شما چیزی میدونین که بتونه کمکش کنه؟

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مامان منم نداشتع مشکلی نیس😂🤦‍♀️

کشیدی درش اوردی تو😂

دَر سَرَم دُختَرِ پیری عَصَبی میرَقصَد🎭شَهر بَر رویِ سَرِ مَن عَرَبی میرَقصَد🎈این جَهان با هَمه یِ دَغدَغه هایَش دارَد🪁رویِ یِک جُمجُمه یِ یِک وَجَبی میرَقصَد🌪
پس چطوری شیر میدن؟

بچه میک میزنه در میاد..

منم نداشتم بعد از قطع شیر دهی بازم رفت تو😐

دَر سَرَم دُختَرِ پیری عَصَبی میرَقصَد🎭شَهر بَر رویِ سَرِ مَن عَرَبی میرَقصَد🎈این جَهان با هَمه یِ دَغدَغه هایَش دارَد🪁رویِ یِک جُمجُمه یِ یِک وَجَبی میرَقصَد🌪
😂😂😂وای  من همیشه ازش میپرسم همیشه هم میگ تو خیلی چشم سفیدی🤣

😂😂بگو بیخیال ننه

پیگیری نکردین یعنی دکتری راهی چاره ای؟

عزیزم ۸۰ درصد همینن وقتی بچه بدنیا میاد و میک میزنه خود ب خود برحسته میشه!

2790
2778
2791
2779
2792