2777
2789
عنوان

خواهرای گلم من الان ۶ سال عروسی کرددم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 46 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برای شما نه همسرتونم حتمن برای خودش دیر نمیدونم دیگه شوهرم ۳۷سالش تموم شده من خودم ۳۲تازه بچه دارشدیم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ممنونم از راهنمایتون من شوهرم خیلی خوب است و درکم میکند شاید بگین سنش بالاست ولی سنش خیلی کم نشان می ...

چه روانشناسی هست که با یه دختر که باهاش ۱۵ سال اختلاف سنی داره ازدوام کرده عجیبه

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷

دکترای روانشناسی رفته بچه ۱۵ ساله رو گرفته؟

نه# _به_کودک_همسری

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
ممنونم از راهنمایتون من شوهرم خیلی خوب است و درکم میکند شاید بگین سنش بالاست ولی سنش خیلی کم نشان می ...

عزیزم خیلی خودتو اذیت نکن بچه ها از خودمونن راحت حرف بزن 😐

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤

البته خانما یه منطقه ای هست پسرای بزرگ میرن بچه دبیرستانی میگیرن ک چندین سال نامزد هستن دختره خیلی بزرگ نشه تا وقت عروسی.

البته چندین مورد دیدم پسرا بعد چندسال با دخترا عروسی نمیکنن چون دخترا بعد نامزد شدن دیگه درس نمیخونن همون سیکل میمونن

پسراهم عارشون میشه بگیرنشون

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز