انشالله جواب بگیری و مامان بشی... من یکسالو خورده ای درانتظارم، یه بارداری پوچ هم داشتم که خدا مجال ...
اگه تهرانی حتما همسرت ببر آزمایشگاه ابن سینا یه آزمایش اسپرم دقیق که حتما دی اف آی اسپرمش هم مشخص بشه یکی از دلایل سقط همین دی اف ای اسپرم ،از آزمایش اسپرم جداس آزمایش شوهر من حرکت صفر دی اف ای هم 50ب بالا شکر خدا با دارو امپول و خوردن ویتامین ث امد دی اف ای 18،زیر بیست نرماله اما حرکتش همچنان صفر ماه پیش تخمک کشی شدم
گلم شما مشکلت چی بود؟نتیجه گرفتی با ای وی اف؟میشه توضیح بدی؟
من سالمم شش سال منتظرم واسه نی نی شوهرم اسپرمش اصلا خوب نبود رفتم تهران مرکز ابن سینا اونجا دکتر آراسته یه سری امپول ب شوهرم داد خورد یکم بهتر شده فقط در حدی که بشه از نمونه اش جنین ساخت خلاصه بداز 9ماه مراجعه ب ابن سینا تونستم تخمک کشی بشم
انشالله جواب بگیری و مامان بشی... من یکسالو خورده ای درانتظارم، یه بارداری پوچ هم داشتم که خدا مجال ...
تو چند هفته سقط شد بتا چند بود؟
وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤