2777
2789
عنوان

عمل زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 21 پست

عزیزم من سینه انجام ندادم ولی براکیو پلاستی،ابدو مینوپلاستی و لیفت ران و باسن انجام دادم خیلی هم از نتیجه کارم راضیم،ولی دختر خالم ماموپلاستی انجام داده،میگه سینه هاش حس ندارن و من با توجه به تحقیقاتی که کردم و از چندین دکتر حتی از دکتر خودمم پرسیذم گفتن ممکنه به غدد شیری لطمه بزنه و بعد از زایمان شیردهیت کمتر بشه،و من چون قصد بارداری و زایمان دارم این عملمو گذاشتم چن سال دیگه وقتی دیگه نخواستم بچه دار بشم ،انجام بدم چون بعد از زایمان و شیردهی دوباره سینه ها شل میشن و نیاز به عمل مجدد خواهی داشت

بنظر من اگر دوباره میخوای بچه دار بشی،فعلا از روش های موبت و غیر جراحی مثل لیفت سینه با نخ که بین2تا5 سال ماندگاری داره استفاده کن،خودمم میخوام لیفت با نخ انجام بدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من سینه انجام ندادم ولی براکیو پلاستی،ابدو مینوپلاستی و لیفت ران و باسن انجام دادم خیلی هم از نتیجه کارم راضیم،ولی دختر خالم ماموپلاستی انجام داده،میگه سینه هاش حس ندارن و من با توجه به تحقیقاتی که کردم و از چندین دکتر حتی از دکتر خودمم پرسیذم گفتن ممکنه به غدد شیری لطمه بزنه و بعد از زایمان شیردهیت کمتر بشه،و من چون قصد بارداری و زایمان دارم این عملمو گذاشتم چن سال دیگه وقتی دیگه نخواستم بچه دار بشم ،انجام بدم چون بعد از زایمان و شیردهی دوباره سینه ها شل میشن و نیاز به عمل مجدد خواهی داشت

بنظر من اگر دوباره میخوای بچه دار بشی،فعلا از روش های موقت و غیر جراحی مثل لیفت سینه با نخ که بین2تا5 سال ماندگاری داره استفاده کن،خودمم میخوام لیفت با نخ انجام بدم 

بچه ها من میخوام عمل زیبایی واژن انجام بدم . دکتر نگین حدادی رو انتخاب کردم . به نظرم بهترین جراح ل ...

چطوره و هزینش چقد؟الان انجام دادی؟درد داشت یا نه؟

اگه تهرانی دکتر هایده نخعی عالیه . من عمل داشتم خداروشکرئ خیلی خووب شده. این آدرسشه .https://www.salamati24.com/fa/profile/120449/دکتر-نازی-معینی

نمونه کاراشونو رفتی بگو نشون بده. من پروتز ام گذاشتم .

اگه با دکتر آقا مشکلی نداری دکتر انقطاع هم خیلی کارش خوبه