2777
2789
عنوان

دیدار دوباره ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 69 پست
نگار جان چرا آقا مصطفی دیشب خونه نبود؟ به خاطر کارش یا ...

زنگ زدم جوابمو نداد..ساعت ۳پیام داد کار دارم 

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!
نگار جان چرا آقا مصطفی دیشب خونه نبود؟ به خاطر کارش یا ...

اوضاع اصلا خوب نیست نمیدونمم چیکار کنم

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش گفتی کسی که بهت پیام میده محمده؟

نه نگفتم ..... نمیتونم بگم 

نگار اگه شرایطشو رو دارین چند روزی برین مشهد واسه زیارت .واسه روحیه تون خوبه اونجا میتونین بدون مزاح ...

اصلا مصطفی حاضر به حرف نیست.... 

اصلا مصطفی حاضر به حرف نیست.... 

دیگه بعد از چند سال باید رگ خوابش رو فهمیده باشی.بگو به یاد ماه عسلمون نمیدونم از این حرفها دیگه .یا براش نامه بنویس که به خلوت دونفری احتیاج دارم که کس دیگه ای نباشه 

دیگه بعد از چند سال باید رگ خوابش رو فهمیده باشی.بگو به یاد ماه عسلمون نمیدونم از این حرفها دیگه .یا ...

من تا بحال اینجوریشو ندیده بودم‌...ولی خب باید فکر کنم

من تا بحال اینجوریشو ندیده بودم‌...ولی خب باید فکر کنم

آفرین دختر خوب. شما باید بیشتر از همه چیز به خوب شدن رابطه تون توجه داشته باشین. هم به خاطر خودتون هم به خاطر گل پسرت. عزیزم پسرت با وجود تو آروم میشه.سعی کن یه مامان با نشاط و پرانرژی براش باشی.😊

آفرین دختر خوب. شما باید بیشتر از همه چیز به خوب شدن رابطه تون توجه داشته باشین. هم به خاطر خودتون ه ...

باور کن دارم تمام تلاشمو میکنم.‌..خیلی سخته 

باور کن دارم تمام تلاشمو میکنم.‌..خیلی سخته 

سخته ولی از پسش بر میای. تو میتونی نگار.اینو باور دارم که میتونی. آدم وقتی بچه دار میشه یه قدرت عجیبی پیدا میکنه و تو هم این قدرت رو داری از برخورد امروز میتونی بفهمی که به خاطر پسرت حاضر شدی چه کارها که نکنی!

سخته ولی از پسش بر میای. تو میتونی نگار.اینو باور دارم که میتونی. آدم وقتی بچه دار میشه یه قدرت عجیب ...

دلم سوخت واسش نباید میزدم تو صورتش😢

دلم سوخت واسش نباید میزدم تو صورتش😢

دلت براش نسوزه.دلت برای روزایی بسوزه که می تونستی با شادی و خوشحالی بگذرونی ولی اون نذاشته. نگار از دلت و از ذهنت بیرونش کن خیلی سخته ولی غیر ممکن نیست .منم یه تجربه سه ماهه داشتم نه در حد تو ولی واقعا سخت بود.

دلت براش نسوزه.دلت برای روزایی بسوزه که می تونستی با شادی و خوشحالی بگذرونی ولی اون نذاشته. نگار از ...

😢

چقد سخت...من از اولش هم دلم واسه محمد می‌سوخت نمیدونم فکنم واقعا عاشقت بود ولی الان بخاطر. پسرت باید بچسبی ب مصطفی...یکم هم باید درکش کنی آخه اون چیزایی ک تو پیام خونده خیلی ب رگ غیرتش بر خورده...

بنظرم باید بهش بگی ک اون آدم محمد بوده قبل از اینکه محمد بره بگه...

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱