2789
عنوان

کائنات🌟🔥💛

241 بازدید | 14 پست

خاسته هایتان در جهان هستی موجود است وفقط باید با آنها برخورد کنید.

بیشتر شما داستان علاالدین وچراغ جادو را میدانیدو کارتون یا فیلم آن را دیده اید.

علاالدین آرزو میکردو غول چراغ جادو ظاهر میشدوبه او میگفت فرمان بردارم سرورم و آرزوی غلاالدین براورده میشد.

علا الدین شما هستیدوغول چراغ جادو کائنات هستی.کائنات بر پایه قانون جاذبه شکل گرفته.شما آرزومیکنید و کائنات میگویند فرمان بردارم.

آن چیزی را که میخواهید طلب کنید و خواسته خود را مجسم و احساس کنیدو سپس دریافت کنید.💗🧡💛💚💙💜💜🤎🤎

زندگی اتفاقی نیست 😊بلکه پاسخی در برابر بخشش هاو داده های شماست😍🥰زندگی صدا و آهنگ خودتان است🥰هر بعد از زندگیتان بازتاب نیت و افکار شماست 😍🤔شما خالق زندگیتان هستید!😇😇😇

نامه هاگوارتز مخام

امشو شوشه لیپک لیلی لونه 💜😐                              اگه توی تاپیکا یه چیز کاملا بی ربط گفتم به روی خودتون نیارین و ب دل نگیرین. همیشه موضوع تاپیکا رو اشتباه متوجه میشم :/

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

@آبنبات_عسلی_۷۶   همزادتو پیدا کردم:))) @bellatrixlestrng    

😂⁦❤️⁩

امشو شوشه لیپک لیلی لونه 💜😐                              اگه توی تاپیکا یه چیز کاملا بی ربط گفتم به روی خودتون نیارین و ب دل نگیرین. همیشه موضوع تاپیکا رو اشتباه متوجه میشم :/
نامه هاگوارتز مخام

تو همون نیستی که تو تاپیک عسلی میگفتی میشناسیش؟

منم میشناسی؟من همش بهش چسبیدم.😊

هرجا سخن از هری پاتر است نام من و آبنبات عسلی میدرخشد😉😎

متاسفانه باید حالاحالا واسه نامه هاگوارتز صبر کنی.وزارتخونه لیست جادوگرای ماگل زاده رو گم کرده😑

و اینگونه است که الان همسنای من دارن از هاگوارتز فارغ‌التحصیل میشن بعد من دارم اینجا پست میذارم.

تو همون نیستی که تو تاپیک عسلی میگفتی میشناسیش؟ منم میشناسی؟من همش بهش چسبیدم.😊 هرجا سخن از هری پ ...

تورو از آبنبات عسلی میشناسم توی امضاش بود چیزت(😐😂)

منم ازین ب بعد میچسبم بهتون ولتون نمیکنم😅

@آبنبات_عسلی_۷۶   همزادتو پیدا کردم:))) @bellatrixlestrng    

عاره بابا دیدمش😎کم کم داریم کل سایتو تسخیر میکنیم ما پاترهدا

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
چرا امروز از هر سو صدا میزنند مرا؟😆 هیچی دیگه فکر کنم تو سایت معروف شدیم رفت.😂😂😂 @آب ...

منم همینطور😂😂😂چک کن ببین زمان مرگمون نیس😑😂( دورازجونت)

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
تورو از آبنبات عسلی میشناسم توی امضاش بود چیزت(😐😂) منم ازین ب بعد میچسبم بهتون ولتون نمیکنم😅

بزار چسب پاترهدیمو بیارم...ایناپیدا شد.

بیا پیوندت بدم

بزار چسب پاترهدیمو بیارم...ایناپیدا شد. بیا پیوندت بدم

😍😍⚡

منم همینطور😂😂😂چک کن ببین زمان مرگمون نیس😑😂( دورازجونت)

الان از آسمان ندا اومد که این ها همه نتیجه تلاشتونه.

فکر کنم آلبوس دامبلدور داره مارو از آسمان ها نظاره میکنه پیغام میفرسته.

یا_مرلین_کبیر#  

الان از آسمان ندا اومد که این ها همه نتیجه تلاشتونه. فکر کنم آلبوس دامبلدور داره مارو از آسمان ها ن ...

خخخ😂😂باز جای شکرش باقیه اگر بمیریم اون دنیا دوسه نفر هستن ک حسرت دیدنشونو داشتیم 😐حداقل اونجا میتونیم زیارتشون کنیم

اسنیپم_کجایی_دقیقا_کج# ای