2777
2789
عنوان

درمان شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 24 پست

من هر دو روز یبار روغن زیتون رو کامل زدم به موهای دخترم ینی آغشتگی کامل که اگه کف سر چیزی باشه بیاد رو و شونه زدم یهو هرچی بود درومد بوسیله شونه زدن 

ینی این روش روغن زیتون عااالی بود. 

سعی کنید روغن چند ساعت روی سر بمونه بازم شونه بزنید تا اگه چیزی مونده بازم دربیاد 

درنهایت میشستم خشک میکردم با سشوار و میذاشتم با گوشی بازی کنه و من با حوصله تخم ها رو میکندم 

سه روز نکشید که دیگه نه شپشی بود نه تخمی

الآنم سه هفته ازون روز گذشته و وسیله هارو از قرنطینه درآوردم خیلیا میگن برمیگرده خواستم بگم علتش اینه که تخم ها میمونن و تبدیل به شپش میشن حتی اگه یدونه تخم هم بمونه باز دوباره برمیگرده بله 

ولی با این روش روغن زیتون حتی خیلی از تخم ها هم درمیان 

راستی موقع شونه زدن دستمال کاغذی پیشتون باشه و شونه رو پاک کنید اگه چیزی درومد بندازین اشغال دستمال رو 

خلاصه یکم پول میخواد دستمال و روغن زیتون🤭

اگه میدونستم از اول شامپو نمیزدم و با روغن حلش میکردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله شامپو ها سمی هستند ولی شامپو پرمترین اصلا ضرر نداره و درمانش همونه 

یه شامپو دیگه هست به اسم لانداین اون هم برای افراد زیر پنجاه کیلو مضر هست بهتره اونو نزنید 

اییییی حس خارش گرفتممم.خداروشکر خوب شدید😘

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
اییییی حس خارش گرفتممم.خداروشکر خوب شدید😘

آره واقعا من خودم از دخترم نگرفتم ولی هرروز خدا سرمو میخاریدم میگفتم حتما منم گرفتم بعد با روغن خودمم شونه‌ کردم و دیدم چیزی نیس خداروشکر 

رو سر پسر منم افتاده بود از دختر عمش گرفته بود برداشتم با ماشین کچلش کردم   راحتتتت

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
رو سر پسر منم افتاده بود از دختر عمش گرفته بود برداشتم با ماشین کچلش کردم    راحتتتت

اینم روشی هست ولی خب پسر بوده🤣 من موی دخترم رو به گفته ی دکتر کوتاه کردم بعد گفتم اگه میدونستم روغن انقد راحت درمباره اصلا کوتاه نمیکردم ولی خب مهم نیس جون میگیره موهاشونم😁

سرم خارش گرف

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
اینم روشی هست ولی خب پسر بوده🤣 من موی دخترم رو به گفته ی دکتر کوتاه کردم بعد گفتم اگه میدونستم روغن ...

آره والا من موهای خودم بلنده از ترسم زود کچل کردم گفتم رو سر خودم میفته بدبخت میشم الان پسرم واسه خودش اکیو سانی شده میره تو آینه خودشو میبینه میخنده  

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی