فهيمه٢٤ مدیر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 388 عنوان بیایید نظر بدین ببینین من تغییر کردم | مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 19 پست سلام من چهار روزه دارم پیاده روی میکنم و حلقه میزنم حالا بیایین امید بدین بهم عکسارم اماده کردم 1399/11/04 | 11:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجههههه عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6166 خوب شدی همین فرمون برو جلو ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
فهيمه٢٤ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 388 وای افرین دقیقا چیکارا کردی با جزییات بگوو رژیم گرفتم دگ شکلات و اینا نخوردم برنج و نون ام خیلی کم اکثرا میوه
فهيمه٢٤ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 388 اره عزیزم مخصوصا از نیمرخ خیلیی لاغرتر شدی مرسی عزیززم انرژی گرفتم
جوجههههه عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6166 من بلد نیستم حلقه بزنم😤😫 ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
فهيمه٢٤ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 388 من بلد نیستم حلقه بزنم😤😫 باید تمرین کنی بعد شکمت اگه بزرگ باشه یکم سخت تره