2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 30 پست
زندگیمون که ظاهرا آرومه ولی قلبم آشوبه دیگه فکر نمیکنم هیچ چیز برای من مثل قبل بشه ممنون از دعای خی ...

دوستم 

آدم ها نظرشون، تفکراتشون و دیدگاهشون با هم متفاوته و همه شون هم قابل احترام 

اینکه خدمتتون عرض  کردم دردُ دل نفرمائید ، چون حالتون الان آشوبه، و گاها یک نظر می تونه شما رو متحول کنه ، چه مثبت چه منفی و در لحظه شما تصمیمی بگیرد که زیاد خوب نباشه 

من توی شرایط شما نیستم و شاید نظرم بیشتر آزارتون بده 

گاهی نباید زندگی رو خیلی راحت از بین برد و در مقابل گاهی هم نباید صبوری کرد 

منطقی برید جلو 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم  آدم ها نظرشون، تفکراتشون و دیدگاهشون با هم متفاوته و همه شون هم قابل احترام  اینک ...

واقعا الان نمیدونم چیکار کنم یعنی مطمئنم که کاری نمیکنم ولی فقط دنبال یه راهی برای آروم کردن خودمم

من هیچ وقت نمی بازم یا می برم یا تجربه میکنم...
من که شماره همه دوس دخترای شوهرمو پاک کردم همون اول ازگوشیش. دیویعنی همون دیوثه؟

اصلا شماره چیه دورت بگردم ، بنظر من یه مرد وقتی متاهل میشه کلا باید خطشو عوض کنه 😁😁😁 والا بوخودا😁😂

اره عزیزم یعنی همون دیوث🙊🙈😂

🖤 اکانت مورد نظر تعطیل شده 🖤
به اسم همکارش ذخیره کرده بود و چون گوشیشو عوض کرده میگفت مخاطبامو کپی کردم این اسمم اومده و من فکر ک ...

حالا شایدم واقعا اشتباه شده باشه ، درواقع نمیشه قضاوت کرد دورت بگردم ، بد ب دلت راه نده 😘❤😘

🖤 اکانت مورد نظر تعطیل شده 🖤
واقعا الان نمیدونم چیکار کنم یعنی مطمئنم که کاری نمیکنم ولی فقط دنبال یه راهی برای آروم کردن خودمم

منطقی با همسرتون صحبت کنید 

و از هیچ کس دیگه غیر از مشاور متبحر کمک نگیرید 

منطقی با همسرتون صحبت کنید  و از هیچ کس دیگه غیر از مشاور متبحر کمک نگیرید

صحبت کردیم اول انکار کرد ولی بعدش گفت که فقط کلیپ بوده و برای اونم معذرت خواهی کرد

صحبت کردیم اول انکار کرد ولی بعدش گفت که فقط کلیپ بوده و برای اونم معذرت خواهی کرد

امیدوارم مشکل تون به زودی حل شه دوستم

ممنون از لطف و محبتتون

تمام تلاشتون برای حفظ زندگی تون باشه ، تا وقتی که آسیب نبینید 

از جایی که دیگه جدی آسیب می بینید ، مسیر و عوض کنید 

اینو کلی عرض کردم ، نه برای مورد الانتون

ازتون هم خواهش میکنم هرگز برای مشکلاتتون از دوست و آشنا و خانواده کمک نگیرید 

مشکلتون رو فقط و فقط توی منزل و با همسرتون حل کنید و نهایتا مشاور متبحر 

آرزوی بهترین ها برای شما

تمام تلاشتون برای حفظ زندگی تون باشه ، تا وقتی که آسیب نبینید  از جایی که دیگه جدی آسیب می بین ...

دوست عزیزم من اصلا عادت ندارم مشکلات زندگیمو حتی به مادرم بگم ولی اینبار نمیدونم چرا دوست داشتم حرف بزنم و چون به هیچکس نمیتونم بگم دوست داشتم اینجا درددل کنم 

ما دیروز حرف زدیم یکمم بحث کردیم و در نهایت همسرم گفت که یه کلیپ خنده دار فرستاده و معذرت خواهی کرد ولی من به هیچ وجه نمیتونم بپذیرم 

یعنی با اینکه دیگه ادامه ندادم و حتی شبش باهم رفتیم خونه مادرشوهرم ولی انگار از دیروز خیلی چیزا عوض شده آخه من رو دوستی با شوهرم خیلی حساب کرده بودم فکر میکردم باهم خیلی رفیقیم و واقعا هم تو این 6 سال هیچ مورد حتی مشکوکی هم ازش ندیدم یا شایدم اصلا نمیخواستم ببینم

نمیدونم متوجه حرفم شدین یا نه ولی از دیروز من احساس میکنم کل این چند سال من حواسم نبوده و خبری بوده 

هر وقت شوهرم نگاهم میکنه یا نزدیکم میشه احساس میکنم اون خانم تو ذهنشه 

هر وقت آینه رو نگاه میکنم فکر میکنم شوهرم دوست داشت قیافم شبیه اون خانم باشه 

و خیلی چیزای دیگه که تقریبا داره منو دیوونه میکنه 

ولی اون اینقدر عادی رفتار میکنه انگار که اصلا اتفاقی نیوفتاده و خب البته منم به روی خودم نمیارم ولی با اینکه اصلا درونگرا نیستم از درون دارم میسوزم 

نمیدونم متوجه حرفم شدین یا نه ولی از دیروز من احساس میکنم کل این چند سال من حواسم نبوده و خبری بوده& ...

عذرخواهی میکنم بابت تاخیر در ریپلای شما

دورتون بگردم، نگرانی تون به جاست و حالتون کاملا از جمله هاتون قابل درکه 

بی شک اگه تا قبل از این موضوع و 6 سالی که فرمودید خدای نکرده کاری یا ارتباطی داشتن ، متوجه می شدید 

نگران نباشید 

همینکه نگرانی تون و ارزش داشتن زندگی تون رو بهشون ابراز بفرمائید ، بدون شک تکرار نخواهند کرد