2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوم شما جواب منُ ندادين همينجا ميگم. پرسيدم گفتن داخل دانشكده دكتر مريم ترامشلو خوب روى لكنت كار ميكنن ولى نميدونستن كه خارج دانشكده هم كار ميكنن يا نه . ولى درمان رو داخل دانشكده انجام ميدن. ميخواستم اگر درخواستمُ قبول ميكرديد براتون رزومشون رو هم بفرستم كه خيالتون راحت بشه. استاديار هستن ايشون تو دانشكده ى توانبخشى دانشگاه ايران.با اين شماره ميتونين براى نوبت دهى تماس بگيرين: ٠٢١٢٢٢٢٨٠٥٢

٠٢١٢٢٢٢٨٠٥١ (داخلى ١٦٠ و ١٦١)

آدرس دانشكده هم كه ميرداماد، ميدان مادر، خيابان شاه نظرى ، خيابان مددكاران  هست .

ببین یه لایو در این مورد گوش داده بودم اگر پیداش کردم می‌فرستم برات حتما ببین 

سلام،دخترم سه و نیم ساله هست که چند روز این طور شده میشه لطف کنید لایو برای منم ارسال کنید،ممنونم

خانوم شما جواب منُ ندادين همينجا ميگم. پرسيدم گفتن داخل دانشكده دكتر مريم ترامشلو خوب روى لكنت كار م ...

سلام خوبید

من ساکن جنوب کشور هستم،دختر ۳/5سالم الان ۲ هفته هست که لکنت زبان گرفته، متاسفانه از تهران خیلی فاصله دارم و برام مقدور نیست که بیام تهران

دکتر خوب سراغ دارید که مشاوره بده

ممنون میشم کمکم کنید

سلام،دخترم سه و نیم ساله هست که چند روز این طور شده میشه لطف کنید لایو برای منم ارسال کنید،ممنونم

سلام صفحه قبل لینک رو فرستادم فی ل تر شکن روشن کن توی اینستاگرامه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است