2777
2789
پسر من هم وزنش ثابت مونده ۳سال و ۴ماهشه براش سویق کودک گرفتم ولی دوست نداره میخام باهاش حلوا درست کن ...

پسرمن وزنش ۱۰وپونصد. قدش ۹۱. تو همه غذاهاش بریز.کیک و شیرینی درست کن  . پنکیک بپز باهاش. توی کوکو و کتلت یه عالمه میشه بهش بدی

پسرمن وزنش ۱۰وپونصد. قدش ۹۱. تو همه غذاهاش بریز.کیک و شیرینی درست کن  . پنکیک بپز باهاش. توی کو ...

امروز ریختم توی خرما قشنگ خورد. میخام قرص کیندر هم برا قدش بخرم انشالا ک جواب بده. بچه شما توی چ مدت ۵۰۰گرم اضافه کرد؟

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز ریختم توی خرما قشنگ خورد. میخام قرص کیندر هم برا قدش بخرم انشالا ک جواب بده. بچه شما توی چ مدت ...

نوش جونش.۴ماه. بچه ی من از لحاظ ژنتیکی کوچولوست و رشدش خیلی کمه. 

دوباره ثابت شده انگار. من هرروز وزنش میکنم به امید اینکه ۱۰۰گرم اضافه کرده باشه