من فمنیست نیستم ولی اکثر این چیزا رو قبول دارم یک سری تو همین ایران خودمون میگن خب مرد میره سربازی و جنگ ببین قرار نیست با برابری اگه نارسایی تو قانونی وجود داره و یه جنس بهش گرفتاره اون یکی رو گرفتار کنیم نیز. مثلا زن حق رای نداره اوکی مردم نباید داشته باشه آخه این حرفه؟؟ خیلی از کشورا سربازی اجباری نیست خب چرا اینجا نباید باشه. مردا قبلا به زنا احترام میذاشتن؟؟ خب الان باید به مردای دیگم بزارن
در مورد چیزی که شما نوشتیم بعله تا حدودی درسته در مورد طلا و جهاز که به وضع مالی طرفین بستگی داره اگه عروس و داماد پولدارن خب عروس جهیزیه میگیره داماد طلا یا نه اگه دوست دارن نصف نصف کلا باید جوری باشه که هزینه ای که طرفین میکنن یکی کف نباشه یکی سقف تامین زندگی نصف نصفم قبول دارم حالا این وسط آقا میگه من کار خونه یه بخش هایی رو دوست ندارم خرج خونه رو بیشتر میدم (ولی خب زن بازم باید مستقل باشه و بره سرکار و کمک کنه) ببین مرزشو با رضایت طرفین میشه جابه جا کرد یکیم میگه نه نصف نصف.من قوانین کشورآی اروپایی رو دقیق نمی دونم ولی اونجام همین تنصیف اموال هست که برای اینکه اجبار نباشه راه هایی برای خارج کردن بعضی چیزا(مثلا چیزای وابسته به کار طرف ) باشه که بعد طلاق مثلا دفتر آقا یا خانوم نصف نشه
در کل قبول دارم اگه اینجوری بشه خیلی خوبه چون اونایی که با شرایط فعلی سختشونه به چیزی که میخوان میرسن اوناییم که شرایط فعلی رو دوست دارن اگه ریاکار نیستن میتونن در اون موقع هم خودجوش تو خونشون قوانین خودشونو اجرا کنن مهم اینه که کسی مجبور نیست