2821
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 27 پست

حتمااا برو دکتر.. این کارا چیه انجام میدین. من حتی میدونم با چه دارویی درمان میشه ولی سر خود نمیشه استفاده کردو نمیگم.. برو تا بدتر از این نشدی  این چیزا رو جدی بگیرین‌.  حرف سلامتیه

این نیزبگذردچون میگذرد غمی نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه سیر چیه قرص فلوکونازول ۱۵۰ هفته اول ۲ عدد باهم هفته دوم هم ۲ عدد باهم بخور  درمان عفونت ...

فلوکونارول درمان قارچه 

میگه سوزش داره سوزش عفونت قارچی نیست

او خداوند ناممکن هاست ...در حالیکه تو بر ممکن گریه میکنی ...
ترشحات تیکه ای سفید داری؟یا اینکه زرده؟

سفیدنشونه چیه؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
اگر تیکه ای و پنیری شکل باشه همراه با خارش عفونت قارچی هست 

خارش داخی ندارم ولی قسمت خارجی واژن یه قسمت از لب بزرگ واژنم میخاره

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
2824
2823
2791
2779
2792