2777
2789
عنوان

دیدتون راجع به رابطه ی جنسی چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 29195 بازدید | 50 پست

عارضم خدمتتون که....

والا به خدا مجردم نمیدونم چیه اصلا 🤧

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشترین لذت رابطه رو خانوم میبره...مرد فقط واسه ارضا شدن نیاز به زن داره وگرنه لذت رابطه واسه زن بیش ...

چطور؟خب مردا هم لذت میبرن ک و خانما هم ارضا میشن

باران هستم، خردادی✌
بچه شدی اگه برا خانما منفعت نداشت اینهمه خیانت و فرار و اینا نمیکردن ک☹ خانمایی هستم که با کسه دیگه ...

دقیقا.

اما من فکر میکنم زنها و مردهایی که اینکار رو میکنن 

همه ش هم بخاطر جسمشون نیست

بعد روانی هم داره. کلا اغواگری براشون خوشاینده و حس لذت میده بهشون.

در واقع این یک‌نوع اختلاله. اینجور ادمها عزت نفس خیلی پایینی دارن و ارامش ندارن

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
لذت روانی هم مهمه  اون لذت روانیش بیشتر از لذت جسمی ..خوشاینده مثلا اینکه شما با عشقت باشی&nb ...

آره خب ایشون از لحاظ جنسی پرسیدن...آدم باید همونطور که بدنش آماده رابطه میشه ذهنش هم آماده بشه با عشق باشه که محشره

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋

به هیج عنوان درست نیست لذت ذو طرفه هست 

باید درست انجام شه و کسی فداکاری نکنه

سو استفاده چیه؟مگه جنگه

فقط تجاوز سو استفاده هست

غیر این صورت

شما رابطرو مدریت کنید سو استفاده نمیشه

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
آره خب ایشون از لحاظ جنسی پرسیدن...آدم باید همونطور که بدنش آماده رابطه میشه ذهنش هم آماده بشه با عش ...

دقیقا  و با همون پست اولتون هم موافق بودم

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 

نخیر عزیزم هر زنی بهت گفته من حال نمیکنم بااینکار دروغ گفته و ناز میاره یا مشکل ج.ن..س.ی داره یکی از اقوام ما ک واقعا دروغگوعه ب تمام معناس اومد برای من تعریف کرد گف خیلی درد داره فلان لذتش فقط واسه مرده از زایمان منو میترسوند بااینکه اپیدورال بود و خیلیا میگن ن دردش فقط اولشه و هم خودش و هم خاهرش حسود من هستن چون من خاستگار زیاد دارم شما دستتم اگ عشقت بگیره لذت میبری چ برسه باهم رابطه داشته باشین اونوقت تو بی حس باشیو فقط اون لذت ببره؟ اره اوایلش درد داره اما بعدش ب توام خوش میگذره و نکته ی بعدی اینکه اگ شوهرتون زود انزال بود و شما خالی نشدی ولی ایشون خالی شد حتما ببریدش دکتر تا مدت رابطتون بیشتر شه شماام خالی شی اصلا ب منفی نگری های زن ها گوش نده مخصوصا دوروبریا ک بعضیاشون حسودن

برای خوشبختیم صلوات میفرستی و برای شفای همه مریضای اعصاب صلوات.... اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ....اقایییوووووووننننننننن ورود ممنوع 
چطور؟خب مردا هم لذت میبرن ک و خانما هم ارضا میشن

ولی این حرفا اینجا چه معنی ای میده واقعا .

نظر سنجیه ؟ این اطلاعات رو شما توی گوگل هم میتونی بدست بیاری.

هرچند که با سانسور به شدت موافقم

اما اینجا نمیدونم چرا این حرفا کمی اذیت کننده هست

بهر حال ازادی بیان همینه

نباید اعتراض کرد..

ولی این حرفا اینجا چه معنی ای میده واقعا . نظر سنجیه ؟ این اطلاعات رو شما توی گوگل هم میتونی بدست ب ...

خیلی طبیعیه که

خب این سایت برای همینه دیگه 

توی گوگل نتایج تحقیقات هست که خیلی اوقات با نظر افراد فرق داره مخصوصا اینکه بعضی چیزا به مرزهای جغرافیایی هم وابستس و اون تحقیقات اکثرا مال کشورای غربین

باران هستم، خردادی✌
خیلی طبیعیه که خب این سایت برای همینه دیگه  توی گوگل نتایج تحقیقات هست که خیلی اوقات با نظر ا ...

درسته.

خب این جواب منطقی بنظر میاد.

اکی گفتم که ازادی بیان همینه

و سانسور چیز خوبی نیست

پس راحت باشین

ولی این حرفا اینجا چه معنی ای میده واقعا . نظر سنجیه ؟ این اطلاعات رو شما توی گوگل هم میتونی بدست ب ...

اصلاح میکنم حرفم رو 

با سانسور به شدت مخالفم***