2777
2789

شش ساله بودم    تنبلی چشم چپ

مادرم از اینکه من عینکی شدم درخفا گریه میکرد 

خوب یادمه 

20 سالم شدد لیزیک کردم 

دیگه عینک نمیزنم 

الان 32سالمه

دیگران مهم نیستن فقط بفکر خودت باش 

راحتی خودت مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری میتونید عینک نزنین؟

من اگه نزنم کورم،همه چیو محو میبینم

چشمم۲،۷۵

منتظرم ثابت شه،عمل کنم

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

به سلامتی    عادت کردی؟   نمره عینکت؟

به سلامتی رو واسه چیزای خوب میگن عزیز دلم😘😘😄😄😄

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
به سلامتی    عادت کردی؟   نمره عینکت؟

۷ماه پیش جفت چشمتم ۲۵ بود عینک نگرفتم بعد هفت ماه دوباره رفتم یکی نیم یکی هم یک 

حتما بزنید 

من چون خیلی سرم توی کامپیوتره ضعیف شده 

اگه شماهم با کامپیوتر و گوشی کار میکنین عینکتون رو بلوکات بگیرین

منم میخوام عمل کنم میش راهنماییم منی،شرایطش چیه،بیمه قبول میکنن یا برم خصوصی،چند روز چشم هارو میبندن ...

از اول چشمات بازه،اصلا تو ظاهر چیزی معلوم نمیشه،من که با سه تا بچه کوچیک بدون هیچ مشکلی عمل کردم خداروشکر،یه هفته سختی داری

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
منم میخوام عمل کنم میش راهنماییم منی،شرایطش چیه،بیمه قبول میکنن یا برم خصوصی،چند روز چشم هارو میبندن ...

خصوصی عمل کردم تو تهران عمل اسماعل اون سال97 تازه اومده بود دوماه بود راضیم من خیلی چشم رو هم نمیبندن بعد عمل عادی فقط ی روز حمام گف نرو ولی بعد عمل اومدم خوابیدم از درد از فرداش عادی شد

تیکر