2777
2789
درامد ۵تومن تو این وضعیت اقتصادی لاکچریه؟ من فکر میکنم شما اصلا نمیدونی لاکچری ینی چی.۵تومن زیر خط ...

نه ولی ۱۵ تومن لاکچریه و با ۵ میشه زندگی در حد خوب داشت.همون ۵ هم حقوق کارمنداس و خیلی کارگرا ۲ ۳ تومنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه اگه زیر دو یا زیر پنج هم بگن. یه عده کلی حرف میزنن و توهین میکنن و دل طرف رو میشکونن که ن این نیس.دروغ میگین و ازاین حرفا.فقط کافیه یکی بگه با1500با2تومن با2500دارم میگذرونم با دو بچه باسه بچه.اونوقت دیگه.......

هعی  

نه ولی ۱۵ تومن لاکچریه و با ۵ میشه زندگی در حد خوب داشت.همون ۵ هم حقوق کارمنداس و خیلی کارگرا ۲ ۳ تو ...

عزیزم ب خدا با ۵تومن نمیشه زندگی در حد خوب داشت.میشه فقط معمولی زنوگی کرد.با چشم پوشی کردن از خیلی چیزاااا که دلت میخواد و نمیتونی داشته باشی.۱۵اره .

ولی زیر ۵که دیگه خیلی بده.امدوارم خدا ب روزیِ همه برکت بده

بشنو و باور نکن تو نی نی سایت همممه از دم خوشگلن همه درآمدها عاااالی همه سفر خارج رفتن  فقط ...

یعنی واقعا یکی خارج رفته باور نمیکنی !!! مگه مریخ رفته 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

کسی که ماهی ۲تومن درامدشه ایا پول خرید بسته های اینترنتی داره؟؟؟؟که بتونه ۲۴ساعت اینجا پلاس باشه؟؟؟؟؟

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
یعنی واقعا یکی خارج رفته باور نمیکنی !!! مگه مریخ رفته 

مطلبو نگرفتی 

میگم همه از دم مینالن ولی تو یه تاپیک حرف از زیبایی، درآمد، تفریحات خاص میشه همممه حسابی تجربه دارن و همه چی گل و بلبله