2789
عنوان

افسردگی

120 بازدید | 22 پست

سلام دوستای گلم

من یه مدته کلا بی هدف شدم تو زندگیم. احساس میکنم رسیدم ته خط ینی اینجایی ک هستم اخرشه

سرکارم درامد دارم ولی از خانوادم دورم و همه دوستامم متاهلن و پایه گردش و اینا نیستن هیچ سرگرمی وتفریحی ندارم

از نظر تحصیلی نمیتونم ادامه بدم چون رشته م ارشد نداره‌.

یه مدت کلاس ساز رفتم ولی اونم حالمو خوب نکرد

به نظرتون چیکار کنم؟ شما چه هدفی دارین تو زندگیتون؟

سلام عزیزم خیلیا دوس دارن جای تو باشن چقدر دوست داشتم جای تو بودم کار خدا رو ببین

دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور 💫 و امروز یک هدیه است قدرش را بدان و از تک تک لحظه هایت لذت ببر❣💗❤💜💛💚💙

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

راهش اینه که کتاب در اغوش نور رو بخونی جواب سوالاتتو میده و حقیقت رو بهت نشون میده دلیل زندگی کردن رو بهت نشون میده واقعا این کتاب قشنگه حتما دانلود کن بخونش مطمئن باش زندگیت رو با کمک این کتاب میتونی قشنگ کنی😊

چه راه حلی بهت داد عزیزم میشه بگی؟

منم انگار از زندگی خستم هیچی برام جدابیت نداره هیچ هدفی ندارم اینا نسشانه افسردگیه . راه حل خاصی نگفته من تو زندگیم ی اتفاقاتی افتاده بود اونا داره اذیتم میکنه دکتر دارهع باهام کار میکنه اون اتفاقت کمرزنگ شه . شما یهویی اینجور شدین یا برا شسما هم اتفاقی افتاده