2777
2789
عنوان

دوستم چرا اینجوری میکنه

122 بازدید | 12 پست

از صبح تا شب هرچی بهش پیام بدم سین نمیکنه همشم انلاینه بعد وقتی که داره میخوابه سین میکنه پیام میده نمیتونم جواب بدم دارم میخوابم 

در 1 صدم ثانیه بعد از اینکه اینو میفرسته افلاین میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی# فرهنگ

تو هم خو پیام نده میبینی اینجور خاهر من😐💔

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"

مرض داره

یعنی نمیخواد باهات حرف بزنه.

منم یه دوست خیر سرش صمیمی داشتم ۴سال دانشگاه ودوسال طرح بیمارستان جمعا۶ سال باهم بودیم.بماند چقدر ابزیرکاه بود اما بعد که بیکار شدیم و توخونه بودیم فکر کردم ادمه گاهی تماس یا پیام میدادم باهم حرف بزنیم همینکارو میکرد یابا اکراه جواب میداد.منم بهم برخورد گفتم   گ و  ر باباش کلا گذاشتمش کنار

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

این دیگه دوست نیست خواهر من 

ایشون در ۱۰ سال پیش که اینچیزا و دیر ج دادن مد بود گیر کرده . خودشو چس میکنه . ولش کن ارزشت رو با پیام دادن به همچین ادم سطح پایینی نیار پایین😊

آره گلم تو هم بهش پیام نده اصلا باهاش ارتباطات قط کن چون کسی که ب یشعوره در همه موارد ب یشعوره فک کن اصلا وجود نداره همیشه با کسی دوست باش که باهات صمیمی یکرنگ و بی ادعا باشه و به اندازه چشمات بهش اعتماد داشته باشی من الان همه دوستام رو مدت هاست الک کردم سه تا رفیق دارم همونا رو سعی کردم باهاشون اوکی باشم و واقعا دوستشون دارم و حالم باهاشون خوبه