2821
2789
عنوان

همسر جان!!!!!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 35 پست

همسر جان هم می‌بینند عرائض شما را؟ 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤢شوهرمن یکی‌مث تورو‌مبخاس😂

چطور!؟

خدایا ،،میشه نگاهم کنی ، راحت بشه زندگیم چشم برندار از من ، میپاشه زندگیم                         خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من.                   ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت.                         نه اینکه حرفی نباشد،،، هست،خیلی هم هست....اما دل شکسته ها میدانند،غم ک به استخوان برسد،میشود سکوووووت.
خوبه یوقتایی دلبری کنی براش من ک از این حرفا و کارا زیاد انجام میدم و همسرمم دورم میچرخه

ولش کن بابا پرو میشه همینم‌که هستم از سرش زیاده 😂

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

انقدر هَوَل دستای شوهراتون نباشید 😑😷 از نظر بقیه شاید چندش باشه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
خوبه یوقتایی دلبری کنی براش من ک از این حرفا و کارا زیاد انجام میدم و همسرمم دورم میچرخه

من از این کارا انجام نمیدم و همسرم دورم میچرخه😁

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
من از این کارا انجام نمیدم و همسرم دورم میچرخه😁

باریکلا ب تو من نمیدونم اگه انجام نمیدادم وضعیتم چی بود چون خودم رمانتیک و احساسی بودم از اول ولی عشق ورزیدن حال دلتو خیلی خوب میکنه من عاشق این چیزام