2777
2789
عنوان

شوهراتون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 25 پست

هرچی بگم سریع برام انجام میده

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
اره عزیزم 

از همون اول رابطه یه سری خط قرمز مشخص کردیم

خواسته هامون رو گفتیم

اینکه دوست داریم طرف مقابل رفتار یا نوع لباس پوشیدنش چطور باشه

خداروشکر هم عقیده و هم سلیقه ایم و مشکلی باهم نداریم ولی اگه اون ب من بگه یا من بهش بگم ک فلان لباسو بپوش یا نپوش البته خیلی محترمانه

کلا قبل از هرکاری باهم درموردش مشورت میکنیم

طرف مقابل هم رعایت میکنه

رابطه ای درسته ک توش احترام دوطرفه باشه

ادم اول از هرچیزی ب آرامش نیاز داره

اگه این رو دوطرف درک کنن خیلی رابطه ها و ازدواج ها پایدارتره

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما فقط کاری که طرف مقابل دوست نداره انجام نمیدیم، بعد بیشتر از ۲۰سال همدیگرو میشناسیم دیگه.

درعوض کلی کارهم  هست که طرف نه بدش میاد نه خوشش میاد، اما اگه همسر دوست داشته باشه، استقبال میکنیم.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

من قبل عقد خیلی خط و نشون کشیدم و شرط گذاشتم ک من رو نباید محدود کنی چون بدتر میکنم باید بهم آزادی و استقلال بدی و هیچ چیزی رو بهم تحمیل نکنی اونقدر روی شرایطم پافشاری کردم و تابش دادم اونم همشو قبول کرد و واقعا عمل کرد البته اونقدر تابش دادم و سریع عقد نکردم تا خودشو بهم ثابت کرد

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
ازدواج کردید؟؟آخه تو دوستی اهمیت میدن وقتی وارد زندگی میشن انگار نه انگار 

نه ازدواج نکردم 

فعلا خانواده ها در جریانن 

ببین همه مث هم نیستن 

اون مردایی که شما میگی فقط منتظرن خرشون از پل بگذره 

من حتی شوهرم ارایشگاه میخواد بره زنگ میزنه میگه چ جوری بزنم ب نظرت 😐

میگم اونجوری میخنده میگه اوکی 

ولی خب ب پوششم کاری نداره هر طور راه برم چیزی نمیگه ولی اگه بخوایم بریم بیرون بهش بگم  اینو نپوش 😊 کلا درش میاره ن هم نمیگه 😃

وقتی هم میخواد بره خرید منو با خودش میبره میگه سلیقه ات خوبه

منتها پارسال ک رفتیم فروشنده رید ب هیکل جفتمون هی گفت مده مده اصلا یادم میاد حرصم میگیره 

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 

نه همه چیز با مشورت همدیگه 

بدون من حتی نمیتونه یه لباس بخره 

یه بار رفت کفش بخره کلی ویدیو کال داد و عکس فرستاد کفش نشونم میداد 🤦

کلا خیلی وابسته اس هر چیزی هم با نظر و مشورت من انجام داده واسش خوب بوده و سود کرده منم چون اخلاق و سلیقه اش رومیدونم سعی میکنم مطابق سلایقش نظرمو بگم و زیاد گارد نمی‌گیرم که زده نشه

نه همه چیز با مشورت همدیگه  بدون من حتی نمیتونه یه لباس بخره  یه بار رفت کفش بخره کلی وی ...

عین همیم 

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 

به همه حرفام گوش میده جز اینکه میگم بیا از این خانه سازمانی پاشیم گارد میگیره خونه قدیمیه از لحاظ مالیم مشکلی نداریم رهن کنیم .اما نمیدونم چرا از این خونه دل نمیکنه