2777
2789

من شوهرپولدارپیداکردم😅

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول دیدت رو نسبت افراد پولدار عوض کن.. مثلا نگو همه ی پولدارا دزدن، کثیفن و.. چون همه چیز اول از فکر خودت شروع میشه. 

بعد توقع ره صد ساله یک شبه رفتنم نداشته باش.. آروم آروم!

و اینکه امیدت رو از دست نده. هیچ چیزی نشد نداره. خوبه که چنین چیزی رو میخوای چون خیلیا حتی توان آرزو کردنشم ندارن.👏

یه مشاور خانم میشناسم توی این راه خیلی کمک میکنه.. کانال توی تلگرامم داره و واقعا بی نظیره.

من بابام پولداره عین چی خسیس شوهرمم پولداره تاالان که یه بارم روم نشده بگم بهشون پول بده 

کاری که بهش علاقه داری روپیداکن من مدرک زبان فرانسه وانگلیسی دارم ومترجم کتابم خداکنه که هیچ وقت محتاجشون نشم

Ensemble à Paris یعنی با هم در پاریس
پدرپولدار شوهرپولدار درس خوندن و جررر خوردن تا سالیان سال که بتونی یه دکتری چیزی بشی راحت ترین رو ...

پولدار شدن فقط به پزشکینس مننقاش معمار منویسنده پولدارم میشناسم

یه دکتر بعد سی سال میتونه پولدارشه ولی خیلی شغل ها هستن تو دهه بیست سالگی هم پولدارت میکنن

Ensemble à Paris یعنی با هم در پاریس
اول دیدت رو نسبت افراد پولدار عوض کن.. مثلا نگو همه ی پولدارا دزدن، کثیفن و.. چون همه چیز اول از فکر ...

عزیزم من خیلی تلاش میکنم کار میکنم اما درسمو ادامه ندادم چون علاقه ب درس ندارم ولی با این کاری میکنم میدونم موفق نمیشم