2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 25 پست
خستگی روحی و افسردگی...تصمیم دارم رو خودم کار کنم افسردگیم درمان شه

اینارو خودت برای خودت درست کردیه...آیا کار خاصی انجام دادی داخل این مدت که جسمت بخواد خسته بشه؟مسلما نه...خودت میگی که حتی درس هم نمیخوندی...پس چه انتظاری داری...اتفاقا درد تنبلی خیلی بیشتر ازدرد کار کردنه...الان دوره ای نیست که بخوای بری دنبال کار اونم بدون پارتی...حیف اون سرمایه ای نیست که خرج کردیه...

من تاپیکای قبلیتونگاه انداختم...ازپارسال کنکور رو موکول کردی به امسال...امسال هم میخوای بری دنبال شغ ...

عزیزم من ارشد دارم.....

اما کارو شغل قبلمو دوس نداشتم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب تو که انقدر فهمیده ای یکم دیگه هم صبر کن تلاش کن...مطمئنم به نتیجه میرسی...خداهم کمکت میکنه...

حس میکنم دارم عمرمو تلف میکنم.دیگه ب خانواده هم گفتم ک نمیخونم...و اتمام کنکوری بودن من

ن اتفاقا همش بهم روحیه میدادن خانوادا ....خودم مشکل داشتم

چه مشکلی؟

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
افسردگی شدید....یه چیزی میگم ی چیزی میشنوی

خب این که نشد دلیل

راه داره

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک