2777
2789
عنوان

فقط اومدم بگم مادر شوهرم خیلی......

839 بازدید | 65 پست

خسیسه

هر آدمی ویژگی های خوب یا بدی داره

من منکرش نیستم

کاری ام ب کارشون ندارم

خیلی آم دوستشون دارم

ولی مثلا یک کابینت دارن پر از ظرف ماست. هر از گاهی تو اونا چیز درست میکنن بعد میشورن میذارن سر جاش. ینی ظرف های یک بار مصرفشونو تا پوسیده شدن نگه میدارن و البته هزار بار استفاده میکنن

تا همین پارسال تو ظرف استیل غذا میخوردن

وای بشقاب استیللللللل

تازه امسال فهمیدم ارکوپال ام دارن و رو نکردن...

هبچ کدوم اینا دلیل نمیشه من بیام این پست رو بزنم

ولی یه چیز دیگه دیروز دیدم

واقعا دلم میخواست زمینو گاز بگیرم

ما چن وقت پیش مسافرت بودیم. صاحب خونه موقع برگشت حدود 20 تا بیسکوییت کوچک(قد سکه های 26 تومنی) ریخت تو پلاستیک داد مادرشوهرم ک ما توی راه بخوریم. 

آقا دیروز میخواستم برم بیرون با دختر 1 ساله ام. ب مادرشوهرم گفتم چیزی دارید برا خوراکی.... ببرم دخترم بهونه نگیره

دیدم رفت سراغ کابینت این بیسکوییتارو (20 تا دونه کوچک بودن فقط) گشت پیداا کرد 5 تاشو داد ب من بقیه شو دوباره تو پلاستیک ریخت گره زد گذاشت تو کابینت😭😭😭

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

ممنون که مارو در جریان گزاشتی😐👏💜

امشو شوشه لیپک لیلی لونه 💜😐                              اگه توی تاپیکا یه چیز کاملا بی ربط گفتم به روی خودتون نیارین و ب دل نگیرین. همیشه موضوع تاپیکا رو اشتباه متوجه میشم :/

تو ظرف پلاستیکی چطور غذا میپزن 😒

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه کیک پخته بودم زرده بودم خونشون

بعد 1 هفته هنوز داشتش

یا مثلا 1 لیتر شیر رو ص هفته طول میکشه تا تموم کنه... احتمالا روزی 1 قلپ میخوره

اونوخ شوهر من چون تو این فصا بزرگ شده ب م میگه چرا هرچی من میخرم تو زود میخوزیش😐

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

باشه خداحافظ 😐✋

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)

خانواده شوهرمنم خیلی خسیسن

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
تو ظرف پلاستیکی چطور غذا میپزن 😒

نه 

ظرف یبار مصرف ماستیا

مثلا مایع کیک یا کوکو درست میکنه

کاش ظرف یکبار مصرف کم میشد

من خیلی حس بدی دارم میندازم سطل زباله

حتی بازیافت هم جدا میکنم ولی باز حس خوبی نیست

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

از خست نگووووو.... مادرشوهرم تو همون ظرف ماستا آش یا شعله زرد میده چندبار میگه حتما برش گردونیدا😬

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃