2777
2789

اولین بارمه که میخام مرغ درست کنم نمیخام از مامانم کمک بگیرم
فقط میخام خیییلی خوشمزه باشه لطفا اگ بلدین دستورشو بگین

لایک 

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم آب مرغتو خیلی نریز ک بی مزه بشه. اول پیازداغ کن رب سرخ کن نمک و ادویه اینا بزن بعد مرغو بزار توش ۲لیوان آب بریز. فلفل دلمه هم قاچ کن بنداز توش

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘

اگه واسه زرشک پلو منظورته من اینجوری درست میکنم

مرغ و سرخ میکنم در حین سرخ شدن نمک و زردچوبه میپاشم روش

وقتی سرخ شد در میارم از توو قابلمه توی همون روغن پیاز سرخ میکنم

بعد رب میزنم قشنگ تفت میدم 

مرغارو میریزم و آب

فقط آب زیاد نریز

بعدش که پخت و سسش غلیظ شو 

تو یه ماهیتابه باز مرغارو سرخ میکنم

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

مرغو بشور یا یخ زدایی کن با دستمال خشکش کن روغنو بریز داغ شه مرغارو نمک بزن بزار سرخ شه کامل ک سرخ شد تو ی قابلمه دیگ بچین بعد پیاز داغ کن یخورده سیرم‌میتونی رنده کنی تو پیاز داغت بعد فلفل دلمه ای رو تفت بده زردچوبه فلفل سیاه رب بزن تفت بده اگر هویجم داری بریز تفت بده بعد ک ربت کامل رنگ داد بریز رو مرغا تا روی مرغا یخورده بیشتر اب گرم بریز نمک بزن بزار بپزه الو هم میتونی بریزی

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

مرغ رو هر جور که میخوای تیکه کن البته یکم درشتم باشه اشکالی نداره بعضی ها فقط رون مرغ میزنن ولی من همشو استفاده میکنم دو طرفشو نمک بزن بذار تا هر دو طرفش یه مقداری سرخ بشه بعد مرغا رو در بیار و تو همون روغن یه پیاز بزرگ رنده شده بریز که سرخ بشه وقتی یه مقداری سبک و سرخ شد بهش رب گوجه اضافه کن اگه ربت محلی هست دو قاشق بریز اگه نه که سه تا چهار قاشق..بعد بهش ادویه کاری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کن بذار یه مقدار دیگه تفت داده بشه حالا مرغارو بریز داخل و بهش اب داغ اضافه کن اب تا جایی باشه که روی مرغ هارو بگیره حالا لیمو هم دو یا سه تا پوست بگیر دانه هاشو هم در بیار و بهش اضافه کن..اگه احساس کردی قرمزیش کمه میتونی بازم رب بزنی در اخر مزش کن نمکشم بزن..اگه اخر کار دارچین هم بریزی خوشمزه میشه سلیقه اییه..

یه مدل خیلی خوشمزه و مجلسی

مرغ و از شب تو آبلیمو پیاز و ادویه خیس میکنی،تو یخچال میذاری بعد صبح یکی یکی سرخ شون میکنی و تو قابلمه میچینی (شب پیازاشو خلالی ریز کنین رنده نکنید) همون پیازی که از شب خلالی ریز کردینو سرخ کنید و روی مرغا بذارین و دوباره پیاز رنده کنید ایندفعه پیازهارو با رنده ی ریز رنده کنین و نیاز به سرخ کردن نیست لا به لای مرغا بذارین سیب زمینی و هویچ رو حلقه حلقه کنید و بچینید لا به لای مرغا و بستگی به تعداد مرغ ها آب خیلی کم بریزید و روغنم بریزید بعد که به جوش اومد آباش زیرشو کم کنید فقط باید خیلی حواستون باشه چون آبش کمه این نوع مرغ خخخخیییلی خوشمزه یه و در کنارش هم جدا میتونید سس ربی درست کنید و جدا بیارید سر سفره که واقعاً عالی میشه

🌸🌸