2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 43 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا یه مدت دکتر رفتم متفورمین و ویتاگنوس و .. از اینا بهم داد خودمم رازیانه و بومادران استفادا میکرد ...

آزمایشات قبل بارداری خودتون و همسرتون رفتین؟

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
توکل کن به خدا وبزن مهم نباشه واست مثبت یا منفی بودنش به قول خودت دوست نداری زودم باردار بشی 

اره انشاالله هر چی خیره از یه طرف بچه میخام میترسم دیگه بچه دار نشم از یه طرف میگم زوده هنوز 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

سلام. منم یک ماه بود فهمیدم تنبلی دارم با سونو فهمیدم

گرده درخت نخل+عسل+دارچین رو قاطی کردم روزی دوبار میخوردم اگه بوش رو دوست ندارین همه ی اینارو توی هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید و بعد بریزید تو یه استکان آب گرم و بعد بخورید. من از اول پریودی تا 14 پریودیم خوردم. 

هم زمان توی همین روزها گیاه پنج انگشت و میخک و تخم گشنیز هم باهم دم زدم روزی یکی دو لیوان خوردم. 

3بطری عرق فراسیون رو هم خوردم به جای آب. 

همون ماه باردار شدم. انشالله که استفاده کنید و شما هم باردار بشین. 

البته دکتر به من قرص دوفاستون هم داد که از 15تا 25 خوردم و بعد 10روز تست زدم و مثبت بود

سلام. منم یک ماه بود فهمیدم تنبلی دارم با سونو فهمیدم گرده درخت نخل+عسل+دارچین رو قاطی کردم روزی دو ...

اه چه خوب اره به منم دوفاستون داد دکتر یادم نبود انشاالله استفاده میکنم ممنون از راهنماییت😘

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز