2821
2789
عنوان

پیج کلاه بردار اینستا لطفا ریپورت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 31 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فتا رو ول کن فقط دادسرا  

دادسرا هم نوبت داده1400/1/30

تااون زمان کلی ادم بدبخت سرشون کلاه رفته

فقط یه عده بلدن حرف بزنن اگه کن این تایپیک راتکرارمیگنم بخاطر اون خانم های مسنی هست

که این کثافت سرشون کلاه گذاشته بنده خدا ها باهزاربدبختی دارن جهیزیه تهیه میکنن

چندین بار پیگیری کردم،فایده نداره فعلا فتا سرگرم بلاگرها ولی حجاب های،تا برسه به کلاهبردار طول میکشه

عزیزم فتا نباید بری

باید بری دادسرای جرایم رایانه ای

تا صدسال دیگه هم به پولت نمیرسی اینطوری

خدایا هوای منو داشته باش،لطفا...🤲❤️
دادسرا هم نوبت داده1400/1/30 تااون زمان کلی ادم بدبخت سرشون کلاه رفته فقط یه عده بلدن حرف بزنن اگه ...

برو دفتر خدمات قضایی

رفتی؟

عزیزم فتا نباید بری باید بری دادسرای جرایم رایانه ای تا صدسال دیگه هم به پولت نمیرسی اینطوری

رفتم شکایت کردم،دفتر قضایی پرونده رفت دادسرخودشون ارجاع دادن فتا،تنها کاری که فتا کرد حسابش را مسدود کرد الان بازپرونده برگشته دادسرا،خودشون گفتن ما هر جایی که بدونیم به پرونده وموضوع ربط دارد می فرستیم

اصلا پولم مهم نیست،فقط نمیخوام این آدم ول برگرده

این ادم هیچ ترسی از شکایت نداره پشتش پره

برو دفتر خدمات قضایی رفتی؟

بله،این ادم پول مردم رامیخوره یه ابم روش،جالبش اینه دادسرپرونده یکی ازشاکی هاش رامختومه کرده گفته این کلاهبردار حساب نمیشه،بدبخت 4800ریخته به حسابش

رفتم شکایت کردم،دفتر قضایی پرونده رفت دادسرخودشون ارجاع دادن فتا،تنها کاری که فتا کرد حسابش را مسدود ...

ببین بزار ی چیزی بهت بگم

مطمئن باش پولتو پس پیگیری 

الان نه ۲ ماه دیگه

مقاومت نکن در برابر این ادما

این جور تجربه هارو همه داریم ب ی نوعی

فقط هیچ وقت ب پیجای اینستا اعتماد نکن

مگر خیلیییی مطمئن باشه و مغازه داشته باشه و کلا قابل اعتماد

اصلا حرص این یارو رو نخور

به موقعش حقت بر میگرده بهت

من برای ی نفر کارای حقوقی کردم بابت ا میلیون نزدیک ۱ سال پرونده تو نوبت بود

نگران نباش

حرص میخورم چرایه ادم باکم کم بیست تا پرونده وکلی شکایت کخ من ازش خبرندارم ول میگرده پس قانون چکاره هست

حتی یه پیج رانبستن

این ادم بعضی از شاکی های که زیاد پاپیچش شدن راهم تودردسر انداخته،شماره حساب ازشون گرفته داده مشتری واریز کردن به حساب مشتری قبلیش بعد چندوقت هم که سفارش شون نرسیده ،شکایت کردن اون بنده خدا ها هم فکرکردن خود صاحب پیج پولشون رابرگشت زده الان حساباشون مسدود شده ازشون هم شکایت شده،بعد این ادم داره براخودش ازاد میگرده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز