2777
2789
نفمیدم ولی مرسی😂💜

بالا سمت چپ گوشیت ی دایره هست مثه کله ی آدم روشه بزن رو اون دایره 

ی گزینه میاد ب اسم نی نی سایت من بعد سه تا خط افقی هست 

بعد روی اون ک میزنی ی جا علامت مداد گذاشته اون برای پروفایلت 

پاین تر نوشته اطلاعات کاربری روی اون بزن 

یکی از گزینه هاش نوشته اطلاعات پروفایل من روبروش کلمه ویرایش داره بزن روش برو پایین  امضا اونجا متنتو بنویس

خدا رحمتش کنه عزیزتو  آخ که کامل درکت میکنم دارم میمیرم از غصه ولی نمیمیرم  موندم عذا ...

ممنون خدا برادرشمارم بيامرزه🙏واقعا حس بديه با خاطراتشون بايد سر كنيم😢🖤

همسر عزيزم روحت شاد🥀🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

27 ما گفتیم حساسیت داره به امگول بیهوشی  قرار بود فقط بی‌حسی باشه از کمر  به خدا ...

عزیزم خدا بهتون صبر بده داداش گلت قسمتش این بوده به مادرت روحیه بده 

دایی من توی همین سن فوت شد تو خواب ایست قلبی کرد  

دوسال پیش 

مامانم نابود شد

مادربزرگم هی بهش میگفت بچه بیار اسمشو بزار حسین و اینا 

مامانم حامله شد و الان درگیر بچس خدا خاست فراموش کنه

میزنی رو اونجایی ک پروفایل هست اونو بزن نوشته نی نی سایت من بعد اونو بزن برو تنظیمات این دیگ نفهمیدن ...

مرسیی تونسممم💜

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
بالا سمت چپ گوشیت ی دایره هست مثه کله ی آدم روشه بزن رو اون دایره  ی گزینه میاد ب اسم نی نی سا ...

مرسی مرسی مرسی😍😍😍

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
عزیزم خدا بهتون صبر بده داداش گلت قسمتش این بوده به مادرت روحیه بده  دایی من توی همین سن فوت ش ...

آخی نازی خدا حفظش کنه براتون هم مامان هم نی نیو 

مامانه منم گیر داده ازدواج کن برام نوه بیار 

تک فرزند شدم حالا گیر داده به من 

اصلا از ازدواج کردن خوشم نمیاد از بچم همین طور 

ولی دیگه چه میشه کرد باید یه حرکتی زد برا دله مامانمم شده