2777
2789
عنوان

فردا پیشم‌۳۶ هفته و ۷ روز ولییی خیلی درد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 26 پست
خدا حفظشون کنه‌ برا‌منم‌دعا کن حداقل اگه زود‌زایمان‌کردم‌بچم‌ نره تو‌دستگاه

انشاءالله نمیره تو دستگاه عزیزم نگران نباش 

برای این دردهات هم به دکترا زنگ بزن بگو یه معاینه بشی

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاءالله نمیره تو دستگاه عزیزم نگران نباش  برای این دردهات هم به دکترا زنگ بزن بگو یه معاینه ...

رفتم‌معاینه کرد گفت خیلی درد و انقباض داری !

ولی‌استراحت کن تا این ی هفته عم‌بگذره ولی اگه دردات خیلی شدید شد بیا تا عملت کنم

گفت تا ۱۱ام‌صبر‌کن‌صبح‌روز‌۱۱ اینجا باش تا سز بشی

انشالله خیره،استرس نداشته باش فقط،با نی نی حرف بزن بگو اینجا خبری نیست انقدر عجول نباشه🥰

هر چیز که در جستن آنی آنی!
من سه روزبه زایمانم مونده هنوزدردندارم دهانه ی رحمم هم بازنشده خیلی نگرانم میخوام طبیعی زایمان کنم

فعالیت داری؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

انشالله خیره،استرس نداشته باش فقط،با نی نی حرف بزن بگو اینجا خبری نیست انقدر عجول نباشه🥰

ممنون‌عزیز‌دلم‌

میگم‌بهش کلی خب فک‌کنم‌قصد داره‌منو اذیت کنه

خر‌چند راستشو بخوایی از بس درد میکشم‌هر‌چ زودتر زایمان کنم و راحت شم

اره ازاول حاملگیم همه ی کاراموخودم کردم

اون که قبول نیست پیاده روی پله رفتن و اینا

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....