2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 39 پست

عزیزم هیچوقت نقد رو ول نکن نسیه رو بچسب، به حرف پسرا اعتماد نکن و آینده ات رو خراب نکن اون اگه بیا بود تو این یه ساله یه حرکت زده بود تو اشتباه منو تکرار نکن

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه برم با اونی که میخواد با خانواده در میون بزاره. حس میکنم با اونی که حرف میزنم خیانت میشه و عذاب ...

بهش بگو خواستگار دارم و شرایط منتظر موندن رو دیگه ندارم

یا همین هفته بیا جلو یا کاااات 

قاطع باش و اجازه نده احساسات دیگران برای زندگیت تصمیم بگیره

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

به اونیکه باهات حرف میزنه بگو که خواستگار داری  میخوای بیا جلو نمیخوای من  باهاش ازدواج میکنم.اگر تورو بخواد حتما میاد وقتی تو راصی هستی  چرا لفتش میده.به نطر من اگه جلو نیومد با همین خواستگارت ازدواج کن از من بهت نصیحت

برام دعا کنین

حواست باشه زندگیت پای قول و قرارای پوچ هدر نره

خواستگار های خوبم همیشه برای ادم پیش نمیاد 

اول از همه به خودت فکر کن

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
عزیزم هیچوقت نقد رو ول نکن نسیه رو بچسب، به حرف پسرا اعتماد نکن و آینده ات رو خراب نکن اون اگه بیا ب ...

میگه یه پولی جور کنم نشون بگیرم برات و واقعا خرج خونه و کرایه مغازه با خودشه و هیچ پس اندازی نداره صفره

خب اگه اونیکی رو میخوای براش شرط بذار بگو تو این هفته بیاین فقط واسه صحبت کردن تو که قرار نیست فورا وارد زندگی بشی خرج بدی چند جلسه بیا و برو و نشونه ام کن

اگه باز دیدی ترفه رفت و نیومد تو مسخره دست اون نیستی که زندگیتو خراب نکن 

اگه برم با اونی که میخواد با خانواده در میون بزاره. حس میکنم با اونی که حرف میزنم خیانت میشه و عذاب ...

عزیزم من موقعیت تو رو دارم دو سال با یه آقایم خانواده ها در جریاند ولی ایران نیست، ولی خواستگار بیاد بش فک میکنم، بفکر خودتت باش، با خواستگار صحبت کن، فرصتات از دست نده

عذاب وجدان نداره خودت راصی هستی باهاش ازدواج کنی پس تقصیر اونه اگه نیاد خواستگاریت .باهاش جدی حرف بزن ببین چیکار میکنه.پسرا زیاد از اون حرفا میزنن باید تو عمل نشون بده تا نطمین شد هدفش ازدواجه یا نه

برام دعا کنین
خب اگه اونیکی رو میخوای براش شرط بذار بگو تو این هفته بیاین فقط واسه صحبت کردن تو که قرار نیست فورا ...

اگه بگم خواستگار دارم یا بیا جلو یا میرم دنبال زندگیم فکر میکنه من باهاش حرف زدم فکر میکنه خیانت کردم 

میگه یه پولی جور کنم نشون بگیرم برات و واقعا خرج خونه و کرایه مغازه با خودشه و هیچ پس اندازی نداره ص ...

اینا همش حرفه بشنو ولی باور نکن یعنی به اندازه یه نشون پس انداز نداشته تو این مدت؟ پس برا چی کار میکنه اصلا

اینا همش حرفه بشنو ولی باور نکن یعنی به اندازه یه نشون پس انداز نداشته تو این مدت؟ پس برا چی کار میک ...

همیشه بهش میگم چرا هیچ پس اندازی نداری. بخدا لنگ 5 تومن بود تا وسیله مغازش بگیره.

همیشه بهش میگم چرا هیچ پس اندازی نداری. بخدا لنگ 5 تومن بود تا وسیله مغازش بگیره.

خب پس به این چیزا فکر کن ببین وقتی کسی که هیچ پولی نداره میتونه مسئولیت یکی دیگه رو به عهده بگیره من جای تو باشم به این یکی جواب اگه خوب هست جواب مثبت میدم

اینا همش حرفه بشنو ولی باور نکن یعنی به اندازه یه نشون پس انداز نداشته تو این مدت؟ پس برا چی کار میک ...

یه اصفهان رفتیم و اومدیم فاصلش تا شهر خودمون 200 کیلومتره. یعنی تو ظهر گشنه تشنه برگشتم خونه فشارم افتاده بود. من آدم گشنه ای نیستم ولی این آنقدر درک نداشت یه چیز بگیره خیلی ناراحت شدم ولی هیچی نگفتم