2777
2789
عنوان

بیبی چک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 151 پست
ممنون گلم، توکل به خدا، لابد صلاح نیست فعلا

عزیز دلم ایشالا این ماه ماه آخر انتظارمه اصلا ناراحت نباش چند سالته

بچه ها منم دیشب درد شدید پریود داشتم اما خوابیدم و از صبح قطع شده و من تازه ۲۸ سیکلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته ازدواج کردی عزیزم؟

سه سال، نزدیک دو ساله اقدامم 

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
عزیز دلم ایشالا این ماه ماه آخر انتظارمه اصلا ناراحت نباش چند سالته بچه ها منم دیشب درد شدید پریود ...

27سالمه،توکل به خدا عزیزم، ان شاء الله هرچی زودتر نی نی دار بشید 

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
منم اینجوری شدم البته هنوز از تشکیل قلبو ایناش خیر ندارم  بعد موعدم سریع خط انداخت  اوای ...

همون دوره که یک ساعت بعد هاله مینداخت باردار شدید؟

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
همون دوره که یک ساعت بعد هاله مینداخت باردار شدید؟

بله شیش روز قبل پریودم هاله داشت بعد یه ساعت دوساعت بعد شد نیم ساعت  ولی تا روز موعدم رسید همون ثانیه خط انداخت 

مامان شدم خدایا شکرت   
بله شیش روز قبل پریودم هاله داشت بعد یه ساعت دوساعت بعد شد نیم ساعت  ولی تا روز موعدم رسید همون ...

ای جانم   

مامان گلی انشاالله به سلامتی بغلش کنی و لپشو ماچ کنی  

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
ای جانم     مامان گلی انشاالله به سلامتی بغلش کنی و لپشو ماچ کنی    

انشالله همه ی منتظرا به زودی یه عیدی از خانم فاطمه ی زهرا بگیرن 

انشالله نی نیه منم بعد چهارسال انتظار قلب داشته باشه 

مامان شدم خدایا شکرت   
انشالله همه ی منتظرا به زودی یه عیدی از خانم فاطمه ی زهرا بگیرن  انشالله نی نیه منم بعد چهارسا ...

انشالا عزیزممممم مطمئن باش قلب داره و سالم میاد تو بغلت

برای ما منتظرا هم دعا کن

من فکر کنم خیلی زود بیبی زدم ۶ روز تا پریودم مونده بود و شب زدم

الانم ۳ روز تا موعد مونده و ایشالا اگه پریود نشم همون وقت پریودم یعنی سه شنبه صبح میزنم و خبرشو میدم 

بله شیش روز قبل پریودم هاله داشت بعد یه ساعت دوساعت بعد شد نیم ساعت  ولی تا روز موعدم رسید همون ...

عزیزم علائم داشتی؟چی شد که شک کردی زودتر از موعد بیبی زدی؟درد پریود هم داشتی؟

عزیزم علائم داشتی؟چی شد که شک کردی زودتر از موعد بیبی زدی؟درد پریود هم داشتی؟

عزیزم من ای یو ای شدم علائم نداشتم اصلا هیچی متوجه نشدم فقط چون شک کردم درد پریود شدید داشتم شدید 

مامان شدم خدایا شکرت