یه سری وسایل از دوستم قرض گرفته بودم دادم شوهرم ببره براش بعد از یه مدتی دوستم زنگ زد با حالت ناراحت که یه اتفاقی افتاده گفتم چی شده گفت شوهرت میخاست بهم تجاوز کنه بعد گریه کرد قطع کرد منم تو شوک بودم که شوهرم اومد خونه معلوم بود اتفاقی افتاده گفت بشین تا برات بگم چی شده وقتی رفتم خونه دوستت که وسایل بدم گفت بیار داخل منم رفتم تو دیدم با لباس توری مشکی بدن نما تو هال وافتاده بهم لبخند میزنه اومد جلو گفت خیلی وقت بود منتظرت بودم دست میکشید به صورتم منم وسائل انداختم اومدم بیرون
كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک میکند و به ما توجه میکند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
قشنگترش این میشه؛ یه بچهی ۶ ماهه که اونجا بوده، به زبون میاد و حقایق رو میگه.
افرین😆
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹