2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو ارسال نظر بزن رو تصویر

زدم گلم نمیشد چجوری لینک بزارم؟ 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

عزیزم تو از درامدت راضی هستی 

گلم گفتم ک من واس فروش درست نمیکردم ولی مطمئن باش کار دست ارزش داره

میتونی عروسک با خمیر فیمو یا چینی درست کنی بچسبونی به ماگ یا اسپند دود کن یا عروسک رو یخچالی 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

گلم گفتم ک من واس فروش درست نمیکردم ولی مطمئن باش کار دست ارزش داره میتونی عروسک با خمیر فیمو یا چی ...

من  واسه عمل مامانم که هزینشو ندارم عمل کنه میخام کار کنم .ممنون دوست گلم موفق باشی🌹🌹

من  واسه عمل مامانم که هزینشو ندارم عمل کنه میخام کار کنم .ممنون دوست گلم موفق باشی🌹🌹

ای جانم عزیزم امیدوارم بتونی هزینه عمل مامانتو جور کنی 

ولی درکل بغیر اینایی که گفتم کیک یا انواع ترشی هم خوبه درست کن بزار سوپر مارکت بفروشن یا میتونی سمبوسه درست کنی بچینی تو سینی روش سلفون بکش ببر واس فروش 

مرحبا به غیرتت ولی من توصیه میکنم اگه برا درآمدش میخوای کار کنی از بیرون کار بیار چون هرکاری بخوای بکنی سرمایه میخواد اگه بلدی فرش ببافی عالیه از بیرون تابلو فرش بیار بباف اگه بلدم نیستی خیلی آسونه تو گوگل سرچ کن زود یادمیگیری

آخه میخرن؟

آره عزیز خیلیا دارن اینکارو میکنن 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
عزیزم یه کار پیشنهاد بده در امدش هم کم باشه مشکلی نیست اشپزی بلد نیستم 

کار توی خونه این بنظرم رسید که مثلا بری کاموا پشمالو بخری و اسکاچ ببافی 

۵ تومن میخرن

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨