2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی ارغوان دوست دارم پشیمونم اسم دخترمو نذاشتم ارغوان

واقعا ؟ من خیلی به دلم هست . میترسم نذارم پشیمون شم . البته شوهرم میگه قشنگه ولی سنگینه . چیکار کنم 

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚
واقعا ؟ من خیلی به دلم هست . میترسم نذارم پشیمون شم . البته شوهرم میگه قشنگه ولی سنگینه . چیکار کنم& ...

من از اینکه اسم دخترمو اسم گل مخصوصا ارغوان نذاشتم حرصم درمیاد ازخودم، شوهرم گفت مامانم پیره نمیتونه بگه ارغوان... خلاصه فکراتو بکن

من از اینکه اسم دخترمو اسم گل مخصوصا ارغوان نذاشتم حرصم درمیاد ازخودم، شوهرم گفت مامانم پیره نمیتونه ...

یعنی به حرف کسی نباشم ؟ 

به نظرت قشنگه ؟

آخه حس گل و لطافت و خاصی و اصالت داره .

منم ممکنه خانواده شوهرم نپسندن چون مذهبی ان

یعنی به حرف کسی نباشم ؟  به نظرت قشنگه ؟ آخه حس گل و لطافت و خاصی و اصالت داره . منم ممکنه خ ...

منم چون خانواده شوهرم مذهبی بودن اصرار نکردم به گذاشتن اسم نکردم ولی شوهرم آخرش هرچی من میگفتم میذاشت،الان خیلی پشیمونم مگه کار حروم انجام میخوایم بدیم بابا بگو بخاطر اسم بچه منو بهشت و جهنم نمیبرن

منم چون خانواده شوهرم مذهبی بودن اصرار نکردم به گذاشتن اسم نکردم ولی شوهرم آخرش هرچی من میگفتم میذاش ...

راست میگی .

بعدشم ارغوان گله ، مگه گل نشان عظمت خدا نیست ؟ 

الان شما بودی بازم ارغوان میذاشتی ؟

مثل چی

هیچ اسم زیبایی که بشه با باران جور کرد که اولش ب باشه غیر بهار و بیتا و بنیتا و بیسان پیدا نکردم...

ولی مثلا ترلان

تابان

آیسان

جانان

و البته همون ارغوان هم زیباست... و بهش میاد

البته نظرم اینه هرچیزی به دل خودته بزار و پشیمونم نشو ❤

درخواست دوستی قبول نمیکنم

راست میگی . بعدشم ارغوان گله ، مگه گل نشان عظمت خدا نیست ؟  الان شما بودی بازم ارغوان میذاشتی ...

اره حتما میزاشتم خیلی ازخودم ناراحتم الانم اسمش خوبه ولی ارغوان و عسل و نسترن خیلی دوست داشتم تو دلم موند