2777
2789
عنوان

مامانم گیر داده بیا بریم روضه

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 27 پست

استارتر ادرس بده من برم شاید بختم باز شد🤣🤣🤣🤣🤣

فان#  

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
شوهرای درست حسابی تو همین مجلساس ، ببین کی گفتم

کسی ک مامانش براش زن پیدا کنه رو نمیتونم به عنوان مرد بالغ ببینم

اونم از کجا تو روضه

واااای🤦‍♀️🤦‍♀️

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂 مطمئن باش یکی میخواد بیاد خواستگاریت نامان پسره اونجاست میخواد ببینتت وگرنه انقدر اصرار نمی‌کرد ...

من کهیر میزنم یکی از تو این مجلسا خواستگارم شه نگو

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
چن تا شوهر درست و حسابی تو روضه پیدا شده مگه؟ 

واس دوست خودم از تو روضه پیدا شد طاهر زندگیش قشنگه ولی الان ناراضیه بعد ی مدت.خیلی محدودش کرده طرف

تا سرکوچم نمیتونه بره

صرف اینکه از اینجاها پیدا شه که نمیشع گف بده 😐😐از اونور بوم نیوفت لطفا 😁

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
واس دوست خودم از تو روضه پیدا شد طاهر زندگیش قشنگه ولی الان ناراضیه بعد ی مدت.خیلی محدودش کرده طرف ...

من اصلا ب خاله زنک اعتمادی ندارم

خودم تابستون نحسی رو داشتم غلط کردم ی بار رفتم ارایشگاه دوست مامانم

برام تابستونی 4تا خواستگار آورد خدا بگم چیکارش کنه

از خودم پرسید گفت قصد ازدواج داری گفتم ن دارم درس میخونم

و گفتم ک روی سن و قیافه و شخصیت خانواده ها حساسم، درسمم باید بخونم

زن ادم اس و پاس هم نمیشم

اون 3تایی ک پیدا کرده بود هیچکدوم خونه نداشتن

من 19سالمه نمیتونم 3سال آزگار آسایش خودمو بهم بزنم   و عقد کنم تا طرف خونه بسازه ک

من اصلا ب خاله زنک اعتمادی ندارم خودم تابستون نحسی رو داشتم غلط کردم ی بار رفتم ارایشگاه دوست مامان ...

بیخیال درستو بخون

چن تا شوهر درست و حسابی تو روضه پیدا شده مگه؟ 

دوست خودم 

دخترخاله خودم

هر کی رفت روضه، خدا اجرشو داد😁

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
من فک نمیکنم ادم ب درد بخوری تو روضه پیدا بشه اگر هم باشه کمه

ن اقا

اینایی ک میگم جفت شوهرا شهرک غرب نشین و کلر دولتی و ..

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 23 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز