2777
2789
عنوان

این رفته گوگل😱😱😢🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 55 پست
همه چیزایی که اینجا میزاری تو گوگل هستش دیگه 

آخه همه همه شون نیستن تو گوگل فقط بعضی‌هایش میرن 🤕😢

آقاجان 😭🖤#رهبر_شهیدم مثلا می اومدی بهم میگفتی چرا گریه میکنی؟🙃💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم همش هست خیالت راحت 😅

نمی دونم حالا خودت یه دونه سرچ کن فکر کنم اونایی که چند تا صفحه رفته جلو میره تو گوگل آخه منم سرچ کردم همه تاپیک هام تو گوگل نیست🤕🤕😅😅😅

هر تاپیکی بزنی می‌ره گوگل مگه نمیدونی ؟

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
نمی دونم حالا خودت یه دونه سرچ کن فکر کنم اونایی که چند تا صفحه رفته جلو میره تو گوگل آخه منم سرچ کر ...

نه همه میره ولی بعضیا باتوجه به ی سری معیارا  تو همون صحفه ی اول سرچت میان بالا 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

😂😂😂😂خااااعک به من میخندیدی حقته 😝😝😝

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
هر تاپیکی بزنی می‌ره گوگل مگه نمیدونی ؟

همه همه شون نمیره فقط اونایی که چند صفحه رفته جلو میره چون چند تا دیگه هم سرچ کردم هم شون نرفته بود😢😢😢

😂😂😂😂خااااعک به من میخندیدی حقته 😝😝😝

بیشو ووووووور🤣🤣🤣🤣🤣👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻

داداشم اینو سرچ کنه وایییی🤣🤣🤣🤣

نام کاربری ام رو می دونه می فهمه منم😐😐😐🤣🤣🤣🤣

بیشو ووووووور🤣🤣🤣🤣🤣👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻 داداشم اینو سرچ کنه وایییی🤣🤣🤣🤣 نام کاربری ...

😂😂😂😂

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺