2777
2789
عنوان

چیکار میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 36 پست
دقیقا.عین خیالشونم نیست کلا.جالبه ک رفتار شوهر من جوریه ک هر کی میبینه میگه واووو اینکه هیچ ایرادی ن ...

دقیقا منم همینطور

همه میگن شوهرت چ خوش اخلاق و خوش خندس

ولی واقعا بعضی رفتاراش رو مخمه

بهش هم میگم قبول داره هاااا

ولی یادش میره انگار

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنجکاو شدم..یعنی چطوریه

اینکه احساسی نیس.ی کلمه قربون صدقه رفتن بلد نیست.من صب بیدار شدم صبحونشو کامل درست کردم ن تشکری ن هیچی.اصلا ن سلامی ن خدافظی همینجوری لباساشو پوشید رفت.حالا بعدن بهش بگم میگه اول صب بود خوابم می اومد.حالا ی نمونه خیلیییی کونیکه از رفتارش

دقیقا منم همینطور همه میگن شوهرت چ خوش اخلاق و خوش خندس ولی واقعا بعضی رفتاراش رو مخمه بهش هم میگ ...

واسه من اصلا قبول نداره ک رفتارش غلطه.کلا فکر میکنه بی عیب ترین ادم روی زمین خودشو خونوادشن  

بجز حرص گزینه دیگه ایی ام هست عایا

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
درست نشد عیبش رو قبول کن و باهاش کنار بیا ولی حرص نخور یجور بی تفاوت شو بگو همینه دیگه هر کی یع عیب ...

اخه عزیزم من بالاتر ی نمونه از عیبهای رفتاریشو گفتم.زن نیاز ب محبت زبونی هم داره.شوهر من میگه من هر کار میکنم واسه تو و زندگیمونه یعنی دوست دارم.اما ی کلمه زبون خوش نداره.هر کار کردم یکم تغییر کنه بیفایده.فکر کن باهاش حرف نیزنی با سر جوابتو میده.من بشدت متنفرم از این رفتارش

اره.....بی خیالی

خب ادم دیگه میزنه بی بیخیالی بعد بعضی وقتا حرصشم میگیره😅

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
کاش بود

بیخیالی رو تمرین کن.....اگه شرایط جوره کلاس هنری و ورزشی برو تا برا خودت برنامه داشته باشی..دهنت مشغول باشه کمتر بهش فک میکنی..این محبت و باید از دوستان بگیری...میدونم سخته