2777
2789
عنوان

زندگیم تبدیل شده به جهنم به خاطرجاری

| مشاهده متن کامل بحث + 11407 بازدید | 350 پست

منم اوایل این اشتباه میکردم تا چند ساعت پشت هم گریه میکردم و واسش عادی شده بود خیلی دیگه ناراحت نمیشد 

حتی میگفت اینقد گریه کن جونت دربیاد 

یا تو بارداری اولم یه سری گفت توله سگت به دنیا اومد برو گمشو اینقد شوکه شدم دقیقا پنج ساعت گریه کردم سنگ بود دلش اب میشد ولی انگار نه انگار ولی الان سه چهار ساله خیلی کم گریه میکنم 

اا اشکم درمیاد سریع پشیمون میشه و دلجویی میکنه 

ارزش اشکهاتو بدون اشتباه منو نکن جاری ارزششو نداره بخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میگی بهش زنگ بزنم وجوری که هیچ اتفاقی نیفتاده احوالشوبپرسم؟؟؟چون اونم انگار ازمن سرماخوردگی گرف ...

یه سوپی درست کن وباهم بخورید ،دستشو بگیر و دماغشو بکش بشوخی بهش بگو دلم برات تنگ شده ولی بازهم دوست دارم بزنمت😉یه چسمک بزن

حسین جانم 🌺

منم اوایل این اشتباه میکردم تا چند ساعت پشت هم گریه میکردم و واسش عادی شده بود خیلی دیگه ناراحت نمیش ...

اتفاقا این سه روزاصلاجلوش گریه نکردم ویواشکی اشک میریختم

عزیزم انشالابچت صحیح وسالم بیادتوی بغلت💔

اخی عزیزم چه شرایط سختی.غصم شد برات.کاش شوهرت فهمیده تر بود.

ولی توهم زیادی خودتو زدی ب اون راه بنظرم.مثلا وقتی جاریت میگه اون بامن خیلی رک بهش بگو فلانی یعنی چی اون بامن؟منظورت چیه؟ بذار حساسیتتو بفهمه تا بدونه ممکنه براش حرف درست بشه پاشو کنار بکشه.شک نکن وقتی ارتباط پیامکی و تماس بین دونفر روتین بشه علاقه هم بوجود میاد بینشون.حساسیتتو به جاریت بفهمون تا اون دست بکشه چون شوهرت با این چیزایی ک گفتی داره جوری رفتار میکنه انگار تو وجود نداری و مجرده.

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

سلااااااااااام😍😍 اگر ازبهم ریختگی کمدو کشوت  خسته و کلافه شدی حتماب پیج ما سربزن🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😍برای همیشه ازاین بهم ریختگی راحت میشی فقط کافیه فالو کنی🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🔥🔥🔥🔥https://www.instagram.com/p/CKScA_6s2db/?igshid=dfd94ctx9eor

اونا شوهراشون عین شوهرمن نیستن اصلا اهل زنگ زدن یا پیامک دادن به زن داداش نیستن من بارهاسرکارهایی که ...

حالا شوهر احمق من باز بیشتر به خواهراش زنگ میزنه خواهرش ازمن متنفرم کلی عذابم داده باز عوضی سرهرچیزی یا وقتی کار داره از حرص من به شوهرم زنگ میزنه شوهر مم انگار نه انگار که منو خواهرش باهم دعواییم استارتر عزیز خیلی خوب درکت میکنم که چقدر آدم خورد میشه وقتی با یکی سردی یا حساسی ولی شوهرت طرفت نیست وبا اوناست فقط ادعای دوست داشتن دارن منکه از شوهرم متنفر شدم فقط به خاطر بچه هام باهاش زندگی میکنم

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
یه سوپی درست کن وباهم بخورید ،دستشو بگیر و دماغشو بکش بشوخی بهش بگو دلم برات تنگ شده ولی بازهم دوست ...

چشم ولی امشبم که غذایی رودرست کردم که دوس نداره نخورد ومستقیم رفت تواتاق وخوابیذ یکبارم رفتم سراغش گفتم بیاغذابخور اما نیومد

تجربه ۱۶ سال زندگیه ،بارها شوهرم گفته مردا گریه زن ضعیفو دوست ندارن ، دوسال اول زندگیم خیلی اذیت شدم اما بعدش یه تکونی بخودم دادم ونتیجه گرفتم،شوهرم بدونم جایی نمیره برای همه چیز مشورت میکنه ،االان تو جمع خودش برام چایی میریزه میگه خانومی بخور ،زن ذلیل هم نیست ولی احترام بشدت 

حسین جانم 🌺

حالا شوهر احمق من باز بیشتر به خواهراش زنگ میزنه خواهرش ازمن متنفرم کلی عذابم داده باز عوضی سرهرچیزی ...

میفهممت چقدرسخته ولی خواهربایددنبال راحل باشیم نبایدزود کناربکشیم وبازی روببازیم ببین اگه رابطت باشوهزت واقعاعاشقانه باشه بچه هاتم ازتون ارامش میگیرن💔

چشم ولی امشبم که غذایی رودرست کردم که دوس نداره نخورد ومستقیم رفت تواتاق وخوابیذ یکبارم رفتم سراغش گ ...

اشکال نداره یکم دندون رو جگر بزار جو خونت ورابطتون سرد شده گرمش کن

حسین جانم 🌺

تجربه ۱۶ سال زندگیه ،بارها شوهرم گفته مردا گریه زن ضعیفو دوست ندارن ، دوسال اول زندگیم خیلی اذیت شدم ...

من متاسفانه خیلی دل نازکم وفکرمیکردم دل مردا رحم میاد

الهی همیشه خوشبخت باشی گلم

وقتی ارامش من واسه همسرم مهم نیست؟؟؟

عزیزم اگه بچه نداری وخانوادت پشتت هستن یه مدت زندگی تو شوهرت و ترک کن واقعا برای خودت و شوهرت خوبه کاری که من نکردم والان میدونه که اگه هر بلایی سرم بیاره باز من چسبیدم به خودش و این زندگیش یه مدت بزار برو بزار حساب کار دستش بیاد وقتی اومد دنبالت شرایطات رو بهش بگو این مردا چی فکر کردن بزار تنبیه شه اینو خواهرانه گفتم زیادی بهش رو دادی

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊