سلام من به استادم علاقه مند شدم تورو خدا بگید چیکار کنم عاشقم شه زیاد جلف بازی نشه چیکار کنم حتمی مخش رو بزنم و یه کار کنم بیاد خواستگاریم؟ اون ۲۴ سالشه رشته دندانپزشکی من ۲۰ سالمه رشته پزشکی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر که زخمش بیش ، گنگش بیشتر ... من یه دختر فانتزی ام با فانتزیایه بسیار ... یه مردادی 🦁 مغرور ... بدترین اتفاق زندگیم سال ۹۶ افتاد دیگه هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه ناراحتم کنه و ... دیگه قوی شدم درست مثه یه دختر 🙆 کمکم کن بتونم یه ذره شبیه تو بشم همه ی وجودم
برای بار صدم صفحه تم با دوتا از دوستای خیلیییی صمیمی ام مشترکه عزیزم🥰
گلم تاپیکات کلا متناقض یبار گفتی طرف دندون پزشک خودت پزشکی یبار گفتی اون پزشک خودت دندونپزشکی یبار گفتی هر دومون پزشکیم یبار گفتی من روانشناسم و هزار چیز دیگ..اگ با دوست خیلی صمیمیت هم مشترک باشی نمیتونی چندتا رشته بیاد تو تاپیکات....
میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین
نه نکن این کارو زیاد خودتو مایل نشون نده کلا مردا زنایی رو دوس دارن که دیر سخت بدستشون بیارن واسه همین زود وا نده خیلی هم مغرور باشه نه طوری که خدتو بگیری هااا ولی بااعتماد به نفس باش
هر که زخمش بیش ، گنگش بیشتر ... من یه دختر فانتزی ام با فانتزیایه بسیار ... یه مردادی 🦁 مغرور ... بدترین اتفاق زندگیم سال ۹۶ افتاد دیگه هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه ناراحتم کنه و ... دیگه قوی شدم درست مثه یه دختر 🙆 کمکم کن بتونم یه ذره شبیه تو بشم همه ی وجودم
اتوی اینستا درخواست داد اول اون استوریمو ریپلای کردن شعر برام نوشته بود هنوز جدی نشده نباید مستقیم ...
خاک تو سرش دیگه برام مهم نیست
امشب کلی توپیدم بهش
خیلیییی هوله تصورم خراب شد ازش