2821
2789
عنوان

روش مخ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی مغرور یا پا نمیده؟

فقط از طریق اینستا ارتباط دارین ؟! 

چجوری آشنا شدین ؟ 

منم استادامو دوست داشتم ولی گند زدم

هر که زخمش بیش ، گنگش بیشتر ... من یه دختر فانتزی ام با فانتزیایه بسیار ...  یه مردادی 🦁 مغرور ... بدترین اتفاق زندگیم سال ۹۶ افتاد دیگه هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه ناراحتم کنه و ... دیگه قوی شدم درست  مثه یه دختر 🙆 کمکم کن بتونم یه ذره شبیه تو بشم همه ی وجودم 
برای بار صدم صفحه تم با دوتا از دوستای خیلیییی صمیمی ام مشترکه عزیزم🥰

گلم تاپیکات کلا متناقض یبار گفتی طرف دندون پزشک خودت پزشکی یبار گفتی اون پزشک خودت دندونپزشکی یبار گفتی هر دومون پزشکیم یبار گفتی من روانشناسم و هزار چیز دیگ..اگ با دوست خیلی صمیمیت هم مشترک باشی نمیتونی چندتا رشته بیاد تو تاپیکات....

میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین
نه مغرور فکر نکنم مثلا از اینجور دخترا خوشش نمیاد 

نه نکن این کارو زیاد خودتو مایل نشون نده کلا مردا زنایی رو دوس دارن که دیر سخت بدستشون بیارن واسه همین زود وا نده خیلی هم مغرور باشه نه طوری که خدتو بگیری هااا ولی بااعتماد به نفس باش

با منی یا اسی؟ چیکار کردی؟

با توام .... 

مستقیم بهش گفتم ... 

اونم نخ میداد ولی نه خیلی جدی 

از وقتی ام کرونا اومده نمیاد آموزشگاه دیگه ندیدمش 

استاد زبانمه 

هر که زخمش بیش ، گنگش بیشتر ... من یه دختر فانتزی ام با فانتزیایه بسیار ...  یه مردادی 🦁 مغرور ... بدترین اتفاق زندگیم سال ۹۶ افتاد دیگه هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه ناراحتم کنه و ... دیگه قوی شدم درست  مثه یه دختر 🙆 کمکم کن بتونم یه ذره شبیه تو بشم همه ی وجودم 

استاد دانشگاه ۲۴ساله دندان پزشک مگه داریم ؟.  رشته پزشکی مگه هشت سال نیست بعدش مگه نباید بره کاراموزی. چطور استاد شده  مطمعنی توهم پزشکی نیست 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
با توام ....  مستقیم بهش گفتم ...  اونم نخ میداد ولی نه خیلی جدی  از وقتی ام کرونا ...

اتوی اینستا درخواست داد اول اون استوریمو ریپلای کردن شعر برام نوشته بود

هنوز جدی نشده

نباید مستقیم میگفتی اول زمان و فرصت بده کم کم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

استاد دانشگاه ۲۴ساله دندان پزشک مگه داریم ؟.  رشته پزشکی مگه هشت سال نیست بعدش مگه نباید ...

نه عزیزم اول اینکه دندان ۶ ساله و دوم اینکه پارسال معلم کنکورم بوده

اتوی اینستا درخواست داد اول اون استوریمو ریپلای کردن شعر برام نوشته بود هنوز جدی نشده نباید مستقیم ...

خاک تو سرش دیگه برام مهم نیست 

امشب کلی توپیدم بهش 

خیلیییی هوله تصورم خراب شد ازش 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز