2777
2789
من حد اقل شعار نمیدم 😐

وسط این دعواها بیاید پیج منم بیینید ولی خدایی واسه مادرشوهرتون نگیرید حیفه واسه مامان خودتون بگیید😂

Galleryasareتواینستا سرچ کنید🧡

گیشدیری دیرین ماااشالاا🥳ماااشالا آی ماشالااا💃💃💃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس تورم چی میشه

چس تورم نداره تولیدی زیاد داریم مفته مفت 

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔

۲ سال پیش منو شوهرم با چه ذوقی رفتیم واسه مادرا هدیه خریدیم رفتیم خونه مادر شوهرم کادو رو دادیم با بی ذوقی گفت ممنون گذاشت رو اُپن شروع کرد از مشکلاتش گفتن شوهرم ۲ یا ۳ بار با خنده به هدیه ای که خریدیم اشاره کرد گفت قشنگه ها... از دور میبینی خوشگله.. مادر شوهرم یه اِستُب میکرد میگفت آره اره قشنگه بعد دوباره شروع کرد بدگویی شوهرش و مشکلاتش رو گفتن . تو دلم گفتم اخرین باره رفتم واست کادو خریدم چقدر بی ذوقی تو. دیگه نخریدیم.  

وسط این دعواها بیاید پیج منم بیینید ولی خدایی واسه مادرشوهرتون نگیرید حیفه واسه مامان خودتون بگیید😂 ...

مادر شوهر داریم تا مادر شوهر 😇من عاشقش بودم فوت کرد 😥مامان خودمم نزدیکم نیست

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
راه دورن فقط یه زنگ و تبریک🌹  اگر نزدیک بود قطعا یه کادوی خوشگل مثل شخصیت خوب خودش براش میخری ...

میتونی واسش خرید اینترنتی کن ادرس خودشو بدی پست بشه واسش بیشتر ذوق کنه

گیشدیری دیرین ماااشالاا🥳ماااشالا آی ماشالااا💃💃💃
چس تورم نداره تولیدی زیاد داریم مفته مفت 

🤣🤣

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز